TIMISOARA. Chef-ul Asen Asenov pregateste o adevarata odisee gustativa pentru timisoreni, in aceasta toamna, la Restaurantul Belvedere. Privelistea incantatoare a Corso-ului timisorean intregeste gustoasa masa de sezon in care vedeta este nimeni alta decat dovleacul.
Mirosurile imbietoare si culorile toamnei i-au provocat pe ucenicii chef-ului Asenov la o adevarata competitie, menita sa descopere ori sa inventeze cel mai delicios meniu de sezon. Asen Asenov insusi a urmarit cum este incinsa bucataria de energia debordanta a ajutoarelor sale, a gustat din variantele propuse de fiecare Chef de partie si, dupa deliberari delicioase in jurul nenumaratelor specialitati propuse, a ajuns la o singura concluzie: Dovleacul este vedeta momentului.
Iata ce bunatati au avut castig de cauza:
Meniul de toamna/ Autumn Table d’hôte la Restaurant Belvedere Timisoara
Supa crema de linte cu dovleac crocant 10 Ron
Lentil based soup with crispy pumpkin
Piept de pui in crusta de seminte de dovleac 25 Ron
Pumpkin seed crusted chicken
Mille Feuille cu dovleac si ciocolata alba 11 Ron
Mille Feuille with pumpkin and white chocolate