Opinia Timisoarei

Derby timisean inca din prima etapa in liga a III-a. Campioana judetului primeste o nou promovata

TIMISOARA. Federatia Romana de Fotbal a stabilit programul meciurilor in cele zece serii din liga a III-a. Echipele din Timis fac parte din seria a IX-a, iar doua dintre ele se intalnesc in prima etapa.

CITESTE SI: 800 de ucraineni sarbatoresc in Piata Victoriei din Timisoara Ziua Independentei. Concerte, targ de solidaritate, gastronomie si expozitie 

CSC Ghiroda si Giarmata Vii, grupare ce in stagiunea trecuta a fost aproape de promovarea in liga secunda, va intalni in runda inaugurala tot o echipa din Timis, Avantul Periam.

Timisul Sag, campioana judetului in sezonul trecut va incepe meciurile din noul sez pe teren propriu, cu un duel cu Viitorul Arad, campioana din judetul vecin.

Minerul Lupeni, echipa care a fost invinsa in baraj tocmai de aradeni, dar invitata de FRF in esalonul al treilea, a cerut sa joace prima partida din campionat acasa, unde o va intalni pe Politehnica Timisoara.

Iata programul complet al primei runde:

CSC Ghiroda si Giarmata Vii – Avantul Periam
Timisul Sag – Viitorul Arad
Minerul Lupeni – Politehnica Timisoara
Progresul Pecica – CSC Peciu Nou
Lotus Baile Felix – Gloria Lunca Teuz Cermei

Programul complet de meciuri din seria a IX-a il puteti consulta AICI.

Ca in sezonul precedent, Liga 3 este formata dintr-un sezon regular, tur-retur, de 18 etape, urmat de un play-off intre primele 4 clasate, respectiv play-out intre celelalte 6 echipe.

Play-off-ul se va juca in format tur-retur-tur, 9 etape, iar play-out-ul in format tur-retur, 10 etape.

Ultima faza a competitiei, in care vor evolua echipele clasate pe primele doua locuri in play-off-ul fiecarei serii, va consta in doua runde de baraj. 10 dueluri in dubla mansa, urmate de runda finala, tot in dubla mansa, la finalul careia vom cunoaste cele 5 echipe promovate in sezonul 2025-2026 al Ligii 2.

Exit mobile version