Opinia Timisoarei

Descindere intr-o piata din Timisoara! Cati speculanti cu marfa din supermarket sau depozite au fost prinsi?

TIMISOARA. Nu va mai fi picior de escroc in pietele din Timisoara, dau asigurari politistii locali. Agentii au pornit la vanatoare de speculanti care cumpara din supermarketuri, depozite ori din Piata de Gros legume si fructe si le revand pe post de produse din gospodaria proprie, tragandu-i pe sfoara pe timisoreni.

Politistii au descins in Piata Iosefin si au luat tarabele la puricat, incercand sa-i descopere pe cei care adusesera marfa de oriunde altundeva decat din gradina ori ferma proprie.

Imediat au descoperit primii 3 speculanti care detineau carnete de producator eliberate de Primariile Otelec, Tomnatic si Sanmihaiu Roman, dar care, pe langa marfa din productie proprie, revindeau cantitati mari de legume cumparate din Piata de Gros Timisoara.

Politistii locali i-au amendat cu cate 7500 lei fiecare. Alti doi comercianti care nu aveau afisate etichetele de produs au fost si ei sanctionati.

Politia Locala Timisoara spune ca va continua actiunile de acest fel in pietele din oras, fiind vizate atat aspecte care privesc etichetarea legumelor si fructelor expuse spre vanzare, pastrarea curateniei si respectarea normelor sanitar-veterinare, cat mai ales depistarea acelor comercianti care revand produse la preturi mai mari decat cel de achizitionare, sustinand ca sunt de fapt producatori.

Exit mobile version