Opinia Timisoarei

Din nou esec pentru Timisoara la rugby si din nou doua eseuri anulate

TIMISOARA. Detinatoarea Cupei Romaniei la rugby, Timisoara Saracens, avea nevoie de un joc bun pe terenul celor de la CSM Bucuresti, in etapa a treia a competitiei, pentru a trece mai usor peste acea infrangere la limita din etapa trecuta cu Baia Mare. Jocul nu se anunta usor, cu atat mai mult cu cat 8 jucatori erau la nationala, alti 4 sunt inca accidentati, iar trupa bucuresteana s-a dovedit in ultimul timp un adversar puternic pentru banateni.

CITESTE SI: Cladirea din Timisoara care miroase a cocos. A fost restaurata cu nuci exotice si nisip de cuart, in premiera in Romania 

Iar prima repriza a demonstrat acest lucru… Cu destule greseli in joc, si parca fara increderea de alta data, banatenii au punctat doar prin lovituri de pedepasa, trei din trei reusite de Tevita Munumua, centrul transformat in fundas pentru acest joc. De cealalta parte bucurestenii au transformat si ei trei penalitati prin Darren Baron, avand insa si un eseu reusit de Hinckley Vaoavasa, punctele aditionale venind tot de la Baron. Astfel, la pauza era 16-9 pentru CSM, iar situatia nu arata bine pentru trupa banateana.

In partea secunda, Timisoara a inceput in jumatatea adversa, iar minute bune balonul a ramas in 22-ul gazdelor, insa elevii lui Matt Williams nu au reusit mai mult de trei puncte, prin acelasi Manumua. De la 12-16, amfitrionii s-au aparat perfect, tinand ofensiva vizitatorilor la distanta mult timp. Timisoara a reusit un eseu prin William Helu, insa acesta a fost anulat pentru un inainte. Deja-vu pentru Saracens dupa ce si in runda trecuta au avut doua eseuri anulate. Finalul s-a jucat cu garda jos, iar in minutul 80 Maris parea ca a reusit eseul izbavitor. Si totusi, si aceasta reusita a fost anulata, astfel ca Timisoara pierde din nou in fata CSM-ului, de aceasta data in Cupa, dupa ce a pierdut acolo si in turul Superligii, 12-16.

CITESTE SI: Strada care ramane inchisa dupa ce va porni traficul la 6 benzi prin Pasajul Popa Sapca, la Timisoara 

Saptamana viitoare, Timisoara Saracens va primi vizita celor de la Steaua, in etapa a IV-a a Cupei Romaniei.

Timisoara Saracens: Militaru, Sabau, Doge, Stewart (c), Drenceanu, Doyle, Rus, Morrison, Rupanu, Hunt, Zaharia, Popa, Leiataua, Helu, Manumua. Rezerve: Halalilo, Zarnea, Maris, Iftimiciuc, Ianus, Istoc, Rose, Lemnaru.

Exit mobile version