Opinia Timisoarei

A disparut un avion in timp ce zbura intre Deva si Alba Iulia. Anchetatorii l-au gasit in zona Baru Mare

UPDATE! Avionul disparut a fost gasit!

Anchetatorii au gasit avionul disparut de pe radare luni seara. Acesta a fost descoperit langa localitatea Baru Mare din judetul Hunedoara. Echipa de interventie a pornit inspre locatia acestuia, o zona muntoasa si greu accesibila.

___________________________________________________________________________________________

UPDATE! Pilotul avionului disparut luni ar fi lasat un mesaj de adio pe internet

Avionul disparut intre Deta si Alba Iulia nu e de gasit, desi echipele de politisti si jandarmi l-au cautat toata noaptea. Potrivit anchetatorilor, pilotul ar fi lasat un mesaj de adio pe internet, asa ca acestia iau tot mai mult in calcul varianta sinuciderii.

Biletul a fost lasat pentru iubita pilotului. Acesta l-a scris in limba germana, insa poate fi interpretat lejer ca un bilet de adio.

___________________________________________________________________________________________

Avionul disparut luni seara in timp ce zbura intre Sibot si Deva este cautat de zeci de oameni. Aeronava de mici dimensiuni era pilotata de un om de afaceri romano-german, de altfel si singura persoana aflata la bord. Autoritatile iau in calcul si varianta unei sinucideri.
Avionul de agrement de mici dimensiuni este de negasit, dupa ce a decolat de pe aerodromul de la Saulesti, de langa Deva.

„Se pare ca avionul a fost vazut ultima data langa Orastie, dupa ora 18.00-19.00, dupa ce plecase inapoi spre Deva. De acolo nu se mai stie nimic, am vorbit cu prefectul de Hunedoara, vor incerca sa survoleze zona cu un elicopter. A fost un zbor de agrement, cu doi pasageri pe care i-a lasat jos si s-a intors singur”, a declarat Stefan Bardan, prefectul de Alba.

Fiind un avion de agrement, zborul nu a fost inregistrat si nu era urmarit prin radar.  La bordul avionului se afla doar pilotul.

„Avionul e cautat in zona unde trebuia sa aterizeze. E cautat intre Deva si Alba”, a declarat Alina Albas, purtatorul de cuvant al ISU Alba.

Exit mobile version