Opinia Timisoarei

Doi scotieni au inventat cea mai tare bere din lume! Are o concentratie incredibila!

Lewis Shand si John McKenzie au reusit sa obtina cea mai tare bere din lume, asta dupa ce, anul trecut, tot ei au reusit sa bata recordul mondial. De aceasta data, s-au intrecut pe sine…

Cei doi scotieni sunt parteneri la a Brewmeister Brewery din Banffshire, Scotia, iar anul trecut au devenit faimosi, dupa ce au reusit sa obtina o bere cu concentratie de 65%, numit Armaghedon. Insa simpaticii berari nu s-au oprit aici si au vrut sa isi bata propriul record. Astfel, au obtinut Snake Venom, o bautura cu o concentratie de alcool de 67,5%.

„E foarte puternica. Te pune in cap cat ai zice peste. Chiar daca lumea zice ca e mai degraba o bautura spirtoasa, modul de preparare este specific berii”, a declarat Shand pentru Daily Record.

Totusi, berea nu are un gust chiar atat de grozav, jurnalistii britanici asemuindu-l cu cel de guma de mestecat. Insa inventatorii dau asigurari ca este autentica si fabricata dupa standardele de realizare a berii.

Dupa ce anul trecut berea Armaghedon s-a vandut in peste 6000 de sticle, de zece ori mai mult decat preconizat, cei doi spera sa dea lovitura si cu Snake Venom. O sticla se vinde cu 50 de lire sterline (262 lei).

Sursa: click.ro

Exit mobile version