Opinia Timisoarei

Dominic Fritz, a doua zi dupa victoria la Primaria Timisoara: Il felicit pe noul presedinte al CJ Timis si ii intind mana sa continuam proiectele si colaborarea. Alin Nica, un nou atac: PNL nu mai exista. Timisenii sunt la mana domnului Simonis

TIMISOARA. Realesul primar al Timisoarei Dominic Fritz a facut primele declaratii de dupa castigarea alegerilor.

CITESTE SI: Alfred Simonis, oficial presedinte al Consiliului Judetean Timis, dupa centralizarea a 96% dintre buletine. Cate voturi a reusit sa adune fiecare dintre cei 7 candidati pentru CJT 

CITESTE SI: Dominic Fritz obtine mai multe voturi la Timisoara decat acum 4 ani in alegerile locale. Cate voturi au primit toti cei 10 candidati pentru primarie. Rezultate partiale 

Dominic Fritz l-a felicitat pe noul presedinte al Consiliului Judetean Timis Alfred Simonis si l-a asigurat de deschiderea sa spre continuarea colaborarii dintre CJT si Primaria Timisoara.

Il felicit pe Alfred Simonis, presedintele ales al Consiliului Judetean Timis, pentru succesul sau si il asigur ca primarul Timisoarei intinde o mana la noul presedinte al CJT si am tot interesul sa continuam proiectele si colaborarea intre primarie si Consiliul Judetean si sa dezvoltam impreuna o mai mare amprenta a Timisoarei si a Timisului in politica nationala„, a spus Dominic Fritz, luni.

Primarul Timisoarei a tinut insa sa mentioneze ca cel cu care a facut tandem in alegerile locale, candidatul ADU, pentru Consiliul Judetean, Alin Nica, ar fi fost victima unei politici nocive din partea unora PNL, partid din care a plecat cu scandal inainte de campania electorala.

Din pacate, Alin Nica a fost victima unei politici extrem de nocive din partea unora din PNL, a fost executat si sabotat in functia de presedinte a Consiliului Judetean si rezultatul este ca PSD a castigat. Vedem acelasi lucru la Caras, la Prahova, la Suceava, 27 de consilii judetene au fost castigate de PSD, doar 11 de PNL. Iar asta trebuie sa ingrijoreze pe oricine in Romania.

Vedem foarte clar ca, de fapt, aceasta coalitie a fost respinsa de o majoritate de romani. PSD – PNL la europarlamentare au primit mai putin de 50% din voturi. Este evident ca romanii cauta o alternativa la PSD, si este evident ca doar cu ajutorul PNL-ului PSD poate guverna„, a precizat Dominic Fritz.

Alin Nica a lansat un nou atac la PSD si PNL: Timisenii sunt la mana domnului Simonis

Actualul presedinte al Consiliului Judetean Timis a lansat un nou atac la adresa fostilor colegi din PNL, dar si la adresa contracandidatului sau.

Ii urez succes lui Alfred Simonis in aceasta noua pozitie de responsabilitate, il felicit. A castigat judetul, dar nu a castigat Timisoara si pe timisoreni. Imi doresc sa dovedeasca tuturor ca promisiunile pe care le-a facut in campanie nu au fost vorbe goale.

Timisul si Timisoara au fost prea mult timp la capatul listei pentru guvernanti. Acum timisenii sunt la mana domnului Simonis. Sper sa nu se supere si sa-i lase cu ochii in soare. Este si acesta un mod de abordare. Eu nu sunt de acord cu mana intinsa spre Bucuresti, dar sunt un om de dreapta, care respecta statul de drept si democratia.

Ne-am fi dorit ca, dupa aceste alegeri, sa dam un semnal puternic la Bucuresti, castigand si Consiliul Judetean, dar chiar si asa, o sa demonstram ca aceasta slugarnicie permanenta in fata autoritatilor cetrale trebuie sa inceteze.

PNL nu mai exista in Timis, dintr-un partid care ar fi putut sa castige totul, este un partid care a pierdut totul. Primul lucru pe care il vor face domnul Simonis si PSD va fi sa isi completeze zestrea cu alesii locali ramasi la PNL, prin bani de la bugetul de stat contra locuri in PSD.

Nu este in concordanta cu modul in care Romania ar trebui sa functioneze in plan administrativ(…), dar mergem inainte cu incredere ca acesta este inceputul unei lupte pe care o continuam mai departe impreuna cu Dominic, cu colegii, carora le multumesc pentru aceasta campanie„, a spus Alin Nica, proaspat invins in cursa pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Timis din partea Aliantei Dreapta Unita.

Exit mobile version