Opinia Timisoarei

Dominic Fritz, la sectia de votare, dupa ce a oferit cafele: Nu sunt un bou, am dat la toti reprezentantii partidelor. Este poate cel mai important vot de la Revolutie incoace. Video

TIMISOARA. Dominic Fritz a votat in jurul orei 12.00, la sectia amenajata la Colegiul Tehnic de Vest, din zona Iosefin, la Timisoara.

CITESTE SI: Alfred Simonis, la sectia de votare: Am votat pentru oameni care doresc si pot sa atraga investitii guvernamentale importante. E bine ca am stat la coada 

Acesta nu a fost insotit de familie, ca si ceilalti candidati, ci doar de catre colegii de alianta.

La iesirea de la urne, acesta a declarat ca a votat pentru continuitate.

Am votat in acasta zi importanta pentru continuarea drumului european al Timisoarei, un drum al coretitudinii, un drum al respectului si un drum care pune accent pe viitorul nostru, pe educatie si sanatate.

Eu am votat cu o mare, mare incredere in timisoreni, in dorinta lor de a pastra viu spiritul timisorean si in capacitatea timisorenilor de a pastra democratia.

Votul de azi in Timisoara, dar si in toata tara este poate cel mai important vot de la Revolutie incoace, si romanii astazi isi exprima sprijinul pentru democratia in sine si pentru drumul european al tarii.

Ma bucur ca se pare ca prezenta la vot e chiar mai mare decat acum 4 ani si vreau de pe acum sa multumesc tuturor celor care merg la vot si celor care sunt in sectii de la ora 6, delegatiile tuturor partidelor, si care o sa stea, probabil, pana la primele ore ale diminetii pentru a ne asigura ca este un vot corect si unul in care fiecare vot va fi numarat„, a spus Dominic Fritz.

Intrebat despre momentul in care este filmat in timp ce imparte cafele membrilor unei sectii de votare, Fritz a precizat ca nu a facut nimic ilegal, nu este un ‘bou’, iar gestul lui este unul de civilizatie.

Noi, la USR, avem un obicei foarte bun. Si acuma, dupa ce termin aceasta declaratie, o sa aduc mancare la reprezentantii nostri in sectii. Eu sunt candidat si am voie sa intru in sectie. O sa aduc si acum mancare la reprezentantii nostri in sectii, si pentru ca nu sunt un bou. Am oferit cafea la reprezentantul meu si la ceilalti reprezentanti, nu am dat la votanti, cum poate unii ar vrea sa se creada. Cred ca sunt niste valori ale civilizatiei si toti acesti reprezentanti presupun ca au votat deja si cu siguranta pentru o cafeluta nimeni nu a cautat buletinul din urna si si-a schimbat votul„, a explicat Fritz.

Ramaneti pe opiniatimisoarei.ro in 9 iunie! Veti afla in timp real tot ceea ce se intampla in Alegerile Locale 2024 si europarlamentare in Timisoara si in judet, prezenta la vot, rezultate si exit-poll, precum si cele mai importante informatii de-a lungul intregii zile!

Exit mobile version