Opinia Timisoarei

Dominic Fritz: Miza cea mare e ca aceasta tara sa aleaga un presedinte de dreapta. Nu voi candida la nicio functie in stat in acest an. Imi asum candidatura pentru presedintia USR

TIMISOARA. Primarul Timisoarei Dominic Fritz a transmis ca Romania are nevoie de un presedinte de dreapta si ca aceasta este miza cea mare. El a subliniat ca nu isi doreste sa candideze la nicio functie in statul roman, in acest an, dar a afirmat ca isi va asuma presedintia USR, dupa demisia lui Catalin Drula de la conducerea partidului.

CITESTE SI: Dominic Fritz, in carti sa preia sefia USR. Catalin Drula si-a dat demisia dupa dezastrul partidului in alegerile locale 

CITESTE SI: Dominic Fritz, a doua zi dupa victoria la Primaria Timisoara: Il felicit pe noul presedinte al CJ Timis si ii intind mana sa continuam proiectele si colaborarea. Alin Nica, un nou atac: PNL nu mai exista. Timisenii sunt la mana domnului Simonis 

De astazi, miza cea mai mare este ca in septembrie aceasta tara sa aleaga un presedinte de dreapta. Nu exista o miza mai mare. Ma doare sa vad ca propriul meu partid, USR, a luat un scor care nu se ridica la ambitiile noastre, la potentialul pe care il are USR si Alianta Dreapta Unita. De aceea, cred ca decizia presedintelui Catalin Drula de a convoca un congres pentru a alege un nou lider este o decizie asumata si corecta. Il felicit pentru o munca dificila pe care a dus-o impotriva sistemului, pe care a dus-o in ultimele luni, si sunt sigur ca vom gasi formula pentru a merge inaine”, a declarat Dominic Fritz.

Liderul USR Timis a subliniat ca nu intentioneaza sa candideze pentru vreo functie in statul roman, in acest an.

Eu nu voi candida la nicio functie in stat in acest an, dar nici nu pot sa stau pasibil intr-o situatie foarte dificila pentru USR, un partid in care cred, de care Romania are nevoie si de asta sunt profund convins”, a spus Fritz.

Edilul Timisoarei a adaugat ca isi va asuma o candidatura la presedintia USR in alegerile care vor fi organizate in scurt timp, dupa cum a anuntat luni Catalin Drula odata cu demisia.

Dupa nu mult timp de gandire, pentru ca de dimineata m-a sunat Catalin Drula, o sa imi asum o candidatura pentru presedintia partidului USR la urmatorul congres. Voi propune o noua conducere colectiva cu mine ca presedinte si, daca voi primi sustinerea colegilor pentru aceasta misiune grea, dar frumoasa, o voi accepta. Subliniez ca am fost ales ieri primarul Timisoarei, cea mai mare onoare a vietii mele, si prioritatea mea este Timisoara. Sunt primar si raman primar, nu ma duc niciunde, dar de ieri am atras atentia ca este posibil sa ne batem cu acest colos si nu pot sa inchid ochii. (…) Intr-adevar cred ca viitorul Romaniei va fi bun doar atunci cand orasele, regiunile Romaniei vor avea ceva de spus. Viitorul nostru comun va fi bun doar cand vom avea o descentralizare adevarata in Romania”, a declarat Fritz.

 

Exit mobile version