Opinia Timisoarei

Dominic Fritz, o noua victorie impotriva lui Nicolae Robu la Primaria Timisoara. A castigat inca un mandat, potrivit rezultatelor partiale. Video

TIMISOARA. Dominic Fritz, candidatul Aliantei Dreapta Unita, castiga Primaria Timisoara.

Rezultatele partiale, in urma numararii paralele a voturilor din mai multe sectii din Timisoara, arata ca Dominic Fritz l-a batut pe Nicolae Robu a doua oara.

CITESTE SI: Nicolae Robu, dupa ce Dominic Fritz si-a anuntat victoria pentru Primaria Timisoara: Sunt cu constiinta impacata, le multumesc colegilor. Ce mesaj i-a transmis contracandidatului sau? Video 

In urma cu 4 ani, Dominic Fritz obtinea 49.191 de voturi, in vreme ce Nicolae Robu primea 27.596. Ramane de vazut cate dintre optiunile electorale au strans fiecare dintre cei doi principali contracandidati pentru Primaria Timisoara.

In 45 de sectii, conform numaratorii paralele a partidelor, Alianta Dreapta Unita si Dominic Fritz sunt castigatori ai alegerilor.

”Dragi prieteni, ce a fost acum o oră, doar niște zvonuri, acuma este o certitudine. Alianța Timișoara Unită a câștigat Timișoara. După numărătoarea noastră paralelă, avem deocamdată, din 207 secții, 45 de secții cu rezultate pentru primar, deci cam un sfert din secții avem rezultate și după aceste rezultate, Dominic Fritz a câștigat 49 la sută și Nicolae Robu a câștigat 35 la sută.

Bineînțeles că acest rezultat se poate mișca într-o parte sau alta, dar cert este că astăzi stăm în fața timișorenilor ca învingători. Astăzi timișorenii au dat un vot să mergem înainte, timișorenii au dat un vot să investim în educație și să ne asigurăm că fiecare copil din Timișoara are acces la o infrastructură de educație de calitate. Timișorenii astăzi au votat să mergem înainte, să investim în sănătate și să facem un nou spital municipal. Astăzi timișorenii au votat să mergem înainte, să investim în continuare în infrastructura orașului, într-un transport comun de calitate astfel încât să ne crească calitatea vieții tuturor. Și da, astăzi timișorenii au votat să mergem înainte să recuperăm fiecare metru pătrat din patrimoniul Timișoarei.

Un lucru este clar, această victorie pentru ADU este și un semnal pentru România, că Timișoara și în 2024 este ferm împotriva pesedismului, este ferm împotriva naționalismului. Și da, Timișoara transmite acestei țări, PSD poate fi învins”, a declarat Fritz.

UPDATE: Primele date arata ca Dominic Fritz ar fi castigat primaria Timisoara cu 49,57% (adica 50.143 de voturi), iar Nicolae Robu a obtinut 37,57% dintre optiunile timisorenilor (adica 37.864 de voturi). Pe locul 3 s-a situat Ilie Sirbu, candidatul AUR, cu 4,36 procente, adica putin peste 4000 de voturi.

Ramaneti pe opiniatimisoarei.ro! Vom reveni cu rezultatele oficiale

 

Exit mobile version