Opinia Timisoarei

Doua echipe cu parcurs perfect in Liga a IV-a Timis. Lugojul s-a impus in derby-ul rundei, studentii de la UVT au facut scorul etapei

TIMISOARA. Etapa cu multe goluri in runda a III-a a ligii a IV-a Timis, una in care a fost stabilit si scorul record(de pana acum) al sezonului, s-a inregistrat unul dintre cele mai rapide goluri ale sezonului, dar a fost consemnata si prima „tripla” a campionatului.

CITESTE SI: Pleaca in istorie. Se demoleaza fosta fabrica Spumotim, la Timisoara

Vicecampionii din Lugoj si-au asigurat inca de la pauza cele trei puncte in derby-ul rundei, pe terenul celor de la Flacara Parta. Lugojenii si-au trecut in cont si cel mai rapid gol al lor de pana acum in campionat. Ioan Mihoc a deschis scorul inca din minutul 2 al intalnirii castigat de CSM cu 3-1.

Scorul etapei s-a inregistrat pe stadionul Electrica din Timisoara, unde CSU Universitatea de Vest s-a impus cu 7-0 in fata satelitului gruparii de liga 3 din Ghiroda. Fotbalistul „studentilor” Darius Botosaneanu a devenit primul jucator care inscrie de 3 ori intr-un meci in aceasta editie a Ligii a patra, in minutele 24, 34 si 40.

De asemenea, merita sa mentionam si primele doua reusite ale echipei din Gelu in aceasta stagiune, pe terenul celor de la Sanandrei. Iata rezultatele complete ale etapei:

Millenium Giarmata 2 – 1 CSO Deta
CS Sanandrei 3 – 2 AS Gelu
Flacara Parta 1 – 3 CSM Lugoj
CSU Universitatea de Vest Timisoara 7 – 0 CSC Ghiroda si Giarmata Vii
Cocosul Ortisoara 3 – 3 Bega Belint
AS Recas 2 – 1 Pobeda Star Bisnov
Gloria Mosnita Noua 5 – 0 Progresul Ciacova

In clasament, dupa primele 3 runde, conduc CS Sanandrei Carani si CSM Lugoj, singurele echipe cu cate 9 puncte, in timp ce podiumul este completat de Millenium Giarmata, cu 7 puncte.

La finele saptamanii viitoare este programat si meciul direct intre cele doua.

Exit mobile version