Opinia Timisoarei

Doua echipe din Timis, pe podium la jumatatea sezonului regular din Liga a III-a

TIMIS. Sezonul regular al ligii a treia a ajuns la jumatate, iar liderul este o grupare din Timis, in timp ce a doua ocupa ultima treapta a podiumului.

CITESTE SI: Creste ca Fat-Frumos noua tribuna a stadionului Stiinta din Timisoara. Lucrarile ar putea fi gata inainte de termen. Video 

In runda cu numarul 9 a sezonului, CSC Peciu Nou a obtinut o remiza alba, 0-0 acasa cu Minerul Lupeni. Punctul obtinut in fata hunedorenilor face ca echipa pregatita de Vlad Bura sa termine prima parte a sezonului regular pe locul 1, cu 20 de puncte, si cea mai buna ofensiva a seriei, 19 goluri marcate.

CSC Ghiroda si Giarmata Vii s-a impus cu 2-1 in deplasarea de pe terenul Viitorului Arad, iar odata cu acest rezultat, baietii lui Sorin Balu au ajuns la 16 puncte in clasament si au urcat pe locul al treilea. Timisenii sunt la o lungime de pozitia a doua, ocupata de Progresul Pecica, grupare ce a pierdut in aceasta runda pe terenul lanternei rosii din Cermei.

In duelul timisean al rundei, Politehnica Timisoara s-a impus cu 1-0 in fata Timisului Sag, echipa cu cea mai slaba ofensiva a grupei, doar 6 goluri date. Alb-violetii au ajuns la 13 puncte si au urcat pe locul 6.

Iata rezultatele complete ale rundei a IX-a din liga a III-a:
Lotus Baile Felix 1 – 0 Avantul Periam
Gloria Lunca Teuz-Cermei 2 – 1 Progresul Pecica
CSC Peciu Nou 0 – 0 Minerul Lupeni
Viitorul Arad 1 – 2 CSC Ghiroda si Giarmata Vii
Politehnica Timisoara 1 – 0 Timisul Sag

Exit mobile version