Opinia Timisoarei

Doua spitale si mai multe strazi raman fara apa calda, aproape o zi intreaga, la Timisoara

TIMISOARA. Colterm lasa fara apa calda, la inceput de saptamana, doua spitale mari din Timisoara, dar si mii de oameni care locuiesc pe aproape 30 de strazi.

CITESTE SI: Spectacol popular cu Feli Donose, cros, ceremonial militar si demonstratii cu caini dresati, de Ziua Europei, la Timisoara. Programul evenimentelor de 9 mai 

Luni, 8 mai intre orele 9.00 si 17.00, muncitorii vor lucra pentru a remedia o defectiune aparuta la reteaua primara de termoficare.

Astfel, vor ramane fara caldura si apa calda la Spitalul Victor Babes si la Institutul de Boli Cardiovasculare, de la Padurea Verde.

De asemenea, vor fi afectati locuitorii de pe strazile Baader, Dragasani, Golescu, Infratirii, Take Ionescu, Virtutii, Tapia, Dorobantilor, Lugojului, Renasterii, Simion Barnutiu, Telegrafului, Topologului, Tibiscum, Basel, Geneva, Lorena, Samuel Micu, Zurich, M. Kogalniceanu, Viorelelor, George Bacovia, Alex. Miletici, Ovidiu, Eugen Pop, Cornel Lazar, Intrarea Zoltan Kodaly, Valea Behelei.

Atragem atentia ca, la finalizarea lucrarilor, poate aparea fenomenul de turbiditate pentru o scurta perioada de timp, motiv pentru care recomandam evitarea folosirii apei in scopuri menajere, pana la limpezirea ei„, transmit reprezentantii Colterm.

Exit mobile version