Opinia Timisoarei

Doua spitale si mai multe strazi raman fara caldura si apa calda, o zi intreaga, la Timisoara

TIMISOARA. Colterm lasa fara caldura si apa calda, o zi intreaga, doua spitale mari din Timisoara, dar si mii de oameni care locuiesc in zona Modern.

CITESTE SI: Instructiuni de folosire pentru calatori in noile tramvaie Bozankaya de la Timisoara, dupa ultimul accident. Setul de 3 reguli transmis de SMTT 

Vineri, in 4 noiembrie, intre orele 8.00 si 22.00, muncitorii vor lucra in cadrul proiectului de retehnologizare a sistemului de termoficare, astfel ca vor fi intrerupte caldura si apa calda la Spitalul Victor Babes si la Institutul de Boli Cardiovasculare, de la Padurea Verde.

De asemenea, vor fi afectati locuitorii de pe strazile Dorobantilor, Lugojului, Simion Barnutiu, Telegrafului, Tibiscum, Viorelelor, George Bacovia, Alex. Miletici, Ovidiu, Eugen Pop, Cornel Lazar, Intrarea Zoltan Kodaly, Valea Behelei.

Atragem atentia ca, la finalizarea lucrarilor, poate aparea fenomenul de turbiditate pentru o scurta perioada de timp, motiv pentru care recomandam evitarea folosirii apei in scopuri menajere, pana la limpezirea ei„, transmit reprezentantii Colterm.

Exit mobile version