Opinia Timisoarei

Dragos Chircu si Pepe, duet latino la Vocea Romaniei. Iata cum Dragos a fost mai viu ca niciodata pe scena! VIDEO!

Dragos Chircu si Pepe au extaziat publicul in finala de la Vocea Romaniei. Au cantat impreuna o melodie in limba spaniola de-a lui Julio Iglesias, cu care i-au impresionat la culme pe membrii juriului.

„Bai, frate! Loredana! L-am vazut mai viu ca niciodata pe copilul asta! Asta e… Iata ca intr-adevar trebuie sa cauti melodia! Chercer la  chanson, cum se spune… Deci e pentru prima data cand omul asta face 2-3 pasi stanga, spate… E prima data cand zambeste… Chiar as fi vrut sa vad mai multe piese latino! imi pare rau, trebuie sa iti spun asta. Mi-ar fi placut sa vad mai multe piese latino”, i-a spus Horia Brenciu Loredanei.

„Am venit cu una si buna!”, a replicat Loredana.

„Dragos, esti cumva ruda cu Pepe? Ca mi se pare ca semanati asa un pic. Esti vreun var indepartat, ceva? Nu te cunosti cu el, nu? N-ai legaturi…? Dar semanati asa un pic, amandoi bruneti., amandoi… El e ca o flacara, tu esti ca o apa lina curgatoare… Mi-a placut, e ceva inedit. Nu ma asteptam sa canti ceva latino! Dar te prinde bine stilul asta, pe cuvant!”, a spus Smiley.

„A fost un duet cu ingerasul loredanian si diavolul tasmanian, care tocmai a cantat. Foarte ciudat cum va cantati abrasa me… a avut pasiune momentul asta. mi-a placut ca ai fost mai viu. Adevarul e ca pana acum ne-ai cantat doar piese asa, mai lente.. eu vroiam doar sa scot in evidenta ca ai facut ceva…”, a spus Marius Moga.

„Ideea este ca in seara asta, Dragos, ai trecut prin toate genurile… Ai facut asa un rond al lumii pe toate continentele si tu meriti sa fii Vocea Romaniei. I love you Baby!”, i-a spus Loredana.

Iata cum au cantat!

Exit mobile version