Opinia Timisoarei

Drum drept pentru soferi din Giroc pana in Calea Sagului, la Timisoara. Mini centura, aproape de inaugurare. Video

TIMISOARA. E o chestiune de zile pana cand va putea fi folosita pe toata lungimea. Primaria Giroc se pregateste sa inaugureze centura ocolitoare care sa-i duca pe soferi rapid pana in Calea Sagului si sa scoata traficul greu din localitate.

CITESTE SI: Aflati in calea largirii la 4 benzi a drumului catre autostrada prin Dumbravita, stalpii care sustin firele de troleibuz sunt inca de neclintit. O noua disputa intre Primaria Timisoara si Consiliul Judetean

S-au aplicat marcajele si se fac ultimele interventii si verificari la trecerea la nivel cu calea ferata din Chisoda.

In etapa finala ramane de amenajat intersectia de la intrarea in Giroc de pe Calea Timisorii, locul din care porneste mini centura.

Ultimele imagini de pe santierul aproape gata, filmate de la inaltime cu drona, chiar sambata, ne-au fost trimise de un cititor fidel opiniatimisoarei.ro, caruia ii multumim.

Centura de legatura intre Giroc si Timisoara, care ocoleste localitatile Giroc si Chisoda si asigura o conexiune rapida spre Calea Sagului pe langa CET Sud va fi extrem de utila pentru soferi.

Varianta de ocolire are aproximativ 4 km si a fost realizata cu bani prin PNDL, Programul National de Dezvoltare Locala, in total aproape 2 milioane de euro.

Despre aceasta sosea de centura se vorbeste inca de acum aproape 5 ani. In 2019 a fost depus proiectul pentru fintantare, iar in iunie 2021 s-a incheiat contractul pentru amenajarea variantei de ocolire.

UPDATE: Se inchide trecerea la nivel cu calea ferata din Chisoda, zona CET Sud

Începând de miercuri 23 noiembrie 2022 se va circula cu prudență la trecerea la nivel cu calea ferată din localitatea Chișoda zona CET Sud.
Semnalele acustice nu vor mai funcționa, iar trecerea se va face doar temporar până la închiderea definitivă a acesteia. Rugăm conducătorii auto să se asigure la trecere, respectând semnalizarea rutieră temporară impusă„, transmit reprezentantii Primariei Giroc.
Exit mobile version