Opinia Timisoarei

Drumurile din Timis sunt pregatite de iarna, anunta seful CJ Timis. Zona in care se vor curata soselele in regim de avarie

TIMISOARA. Prima zapada nu ne prinde nepregatiti. O spune cu convingere presedintele Consiliului Judetean Timis, Calin Dobra.

CITESTE SI: Se face anul de la iscalirea contractului si nicio sapatura pe viitoarea Centura de Sud la Timisoara. Constructorii si-au organizat ‘tabara’ de luni de zile si stau degeaba. Anuntul sefului CJT 

In prag de iarna, Consiliul Judetean Timis sustine ca are tot ce-i trebuie ca sa curete zapada de pe toate drumurile judetene, adica aproape 1200 km, chiar daca intr-una din zone au aparut unele probleme legate de firma care castigase licitatia.

Presedintele CJ Timis, Calin Dobra, reaminteste ca judetul Timis a fost impartit in 6 zone, in care se va interveni pentru curatarea drumurilor judetene, iar cea de-a sasea zona, Faget – Nadrag, are mici probleme.

Suntem pregatiti pentru iarna, chiar daca avem o situatie speciala pe zona 6, tinand cont ca firma care avea contract pe acea zona, printr-o sentinta, avea suspendata activitatea pe trei luni, am gasit varianta astfel incat sa fie acoperita in aceasta iarna, sa nu avem probleme. Echipa de la Directia Tehnica a facut comunicarile, va merge pe teren sa vada firmele cum se pregatesc si utilajele si ceea ce inseamna stocul de materiale”, a declarat Calin Dobra.

Exit mobile version