Opinia Timisoarei

Dubla ‘lovitura’ pe bulevard. Un sofer a izbit un trotinetist si o masina, la Timisoara

TIMISOARA. Un tanar care mergea cu trotineta a fost lovit si o masina a fost avariata, dupa ce un sofer a pierdut controlul volanului pe un bulevard din Timisoara

CITESTE SI: Perchezitii la mai multe balastiere din Timis. Ce-au descoperit politistii 

Accidentul a avut loc la intersectia bulevardului Liviu Rebreanu cu strada Cosminului.

Un sofer in varsta de 55 de ani care mergea spre Calea Sagului a lovit mai intai trotinetistul, dupa care a izbit si un autoturism care circula regulamentar.

Din fericire, nimeni nu a fost ranit, insa politistii au avut parte de o surpriza cand au ajuns la fata locului.

Un barbat de 55 de ani, a condus un autoturism pe bulevardul Liviu Rebreanu dinspre strada Aries, iar la un moment dat la intersectia cu strada Cosminului ar fi intrat in coliziune cu o trotineta condusa de un barbat de 35 de ani, ulterior intrand in coliziune si cu un alt autoturism, condus de un barbat in varsta de 62 de ani.
Ca urmare a impactului, au rezultat doar pagube materiale.
In urma testării cu aparatul etilotest a soferilor, a rezultat faptul ca barbatul in varsta de 62 de ani se afla sub influenta bauturilor alcoolice, avand o imbibatie alcoolica de 0,69 mg/l alcool pur in aerul expirat.
In cauza, a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea unui vehicul sub influenta bauturilor alcoolice„, au transmis reprezentantii IPJ Timis.

Exit mobile version