Opinia Timisoarei

Duel cu o vecina de clasament. Dumbravita primeste vizita Bihorului

TIMIS. Dupa pauza prilejuita de meciurile echipelor nationale, CSC Dumbravita reia partidele din liga secunda cu un meci pe teren propriu impotriva lui FC Bihor.

CITESTE SI: Accident in lant pe drumul care leaga Timisoara de Moravita. Oameni raniti 

Inaintea intalnirii, cele doua echipei sunt la egalitate de puncte, cate 7, si au un golaveraj aproape identic. Timisenii sunt „pe plus” cu 6-5, in timp ce oradenii au 6-6.

Timisenii mai au o singura problema medicala serioasa, cea a lui Bologa, care ar putea lipsi inca doua saptamani de pe teren.

Ne-a prins bine aceasta pauza, pentru ca am fost cam epuizati la sfarsitul lunii august, din cauza caldurii si a numarului mare de meciuri pe care le-am disputat. Din pacate, in aceasta saptamana vremea a fost potrivnica, a plouat foarte mult si a fost destul de complicat pentru noi sa gasim terenuri potrivite de antrenament, ceea ce cred ca e un impediment pentru meciul cu FC Bihor. Probabil in aceleasi conditii se va juca si meciul de sambata, se anunta ploaie, iar terenul nu arata prea bine, din pacate, desi l-am protejat si nu am mai intrat pe el. Speram sa reziste terenul la meciul de sambata… Si in ceea ce priveste accidentarile, e un lucru bun faptul ca a venit aceasta pauza. Am avut jucatori cu probleme medicale, care s-au pus pe picioare incetul cu incetul. Chiar daca mai avem cativa jucatori care nu au un tonus foarte bun, din cauza accidentarilor suferite la ultimele meciuri, pot spune ca tot lotul e valid in momentul de fata„, spune antrenorul timisean Cosmin Stan.

CSC Dumbravita a obtinut o singura victorie pe teren propriu in aceasta editie de liga secunda si o vizeaza pe a doua sambata.

Ne-am dori sa oferim publicului din Dumbravita o victorie. Noi am pierdut destul de putine meciuri acasa in Liga 2 sau, oricum, am fost o echipa de temut pe teren propriu. Am pierdut jocurile cu Craiova si Steaua pe final, ambele dupa meciuri echilibrate, in care foarte usor puteam fi noi invingatorii. O victorie cu FC Bihor ar echilibra balanta pentru meciurile de acasa: ar fi doua victorii si doua infrangeri. Speram sa fie asa!”, a completat Cosmin Stan.

Bihorul vine in Timis dupa doua esecuri, in Cupa si in campionat, in fata Resitei. Oradenii il vor putea folosi pe columbianul Ober Almanza, cel care pana in prezent nu a putut fi utilizat din pricina faptului ca nu primise toate documentele pentru a avea drept de munca. Tehnicianul Gustavo Aragolaza nu se va putea baza insa pe Alex Baican, cel care este inca accidentat, si care duminica isi va sarbatori ziua de nastere. Spre deosebire de timiseni, FC Bihor a jucat un amical in pauza competitionala, incheiat la egalitate, 2-2, cu maghiarii de la DVSC Debrecen.

CSC Dumbravita si FC Bihor s-au intalnit in vara intr-un meci amica, pe stadionul Iuliu Bodola, din Oradea, partida castigata cu 2-1 de gazde. De fapt, pana in prezent, cele doua grupari s-au intalnit de 4 ori in meciuri de verificare:

28 iulie 2023 (Oradea): FC Bihor 1 – 3 CSC Dumbravita
4 februarie 2023 (Zabrani): CSC Dumbravita 1 – 1 FC Bihor
28 februarie 2022 (Avram Iancu): CAO 2 – 1 CSC Dumbravita
20 iulie 2024 (Oradea): FC Bihor 2 – 1 CSC Dumbravita

Duelul de sambata are loc de la ora 11, si va fi condus de Mihai Amoraritei, din Campina, ajutat la cele doua linii de Nicolae Mociornita, din Baicoi, si Marilena Nan, din Alexandria.

Exit mobile version