Opinia Timisoarei

Duel cu o vecina de clasament pentru CSC Dumbravita. Timisenii dau piept cu Brasovul lui Dan Alexa

TIMIS. CSC Dumbravita merge in etapa a XII-a a ligii secunde sub Tampa pentru duelul cu FC Brasov, formatie care are 13 puncte in clasament, la fel ca gruparea timiseana.

CITESTE SI: Poti renunta la o geaca groasa veche, la niste ghete pe care nu le mai porti, la o plapuma? Oamenii cu suflet mare, chemati sa doneze haine, paturi si alimente pentru sarmanii din Timisoara 

Echipa pregatita de Cosmin Stan a adus pana acum 7 puncte de pe terenuri straine, iar antrenorul spera sa obtina cel putin unul si din deplasarea de la Brasov. Inaintea intalnirii, dumbravitenii nu stiu daca se vor putea baza pe Martinov si Zurbagiu, insa vestea buna este in acest meci ar putea reveni Tudor Motiu.

Intalnim Brasovul, o echipa care este langa noi in clasament. Pana in momentul de fata, nu au pierdut niciun joc acasa. Daca va amintiti, cand am mers la Baia Mare, nici cei de la Minaur nu avusesera vreo infrangere pe teren propriu si am castigat acolo. Speram ca istoria sa se repete si la Brasov, sa fim noi primii care castigam sub Tampa in acest campionat… Faptul ca la Brasov antreneaza Dan Alexa, cu care ne-am intalnit in barajul de promovare, cred ca e o presiune in plus pentru Dan Alexa. Brasovul e o echipa cu jucatori destul de experimentati. Au probleme, se vede clar acest lucru. La inceputul sezonului erau optimisti pentru calificarea in play-off, spuneau ca vor sa traga la acest obiectiv. Rezultatele nu au fost pe masura asteptarilor lor. in marea majoritate a timpului s-au regasit in partea a doua a clasamentului. Sunt la egalitate de puncte cu noi, ceea ce pentru o echipa cu aspiratii, dintr-un oras mare, nu cred ca e suficient„, spune inaintea intalnirii antrenorul timisean Cosmin Stan.

Brasovul este una dintre cele 5 echipe din liga secunda care nu a pierdut inca pe teren propriu in aceasta stagiune. Si gruparea de sub Tampa are probleme de lot inaintea intalnirii. Dan Alexa nu se va putea baza pe Vasile Constantin, care este suspendat, si nici pe Tomislav Sorsa si Igor Jovanovic, ambii accidentati.

Am pierdut un baraj contra Dumbravitei. A fost o dubla mansa, pana intr-un moment totul a fost foarte echilibrat. La începutul campionatului multa lumea vedea pe Dumbravita victima sigura, le-am spus ca o sa faca multe puncte, ii cunosc bine si stiu ce pot. Ca dovada, lumea se mira de rezultatele lor, dar e o echipa care e capabila sa castige impotriva oricui. O echipa foarte dinamica, foarte organizata, la ei nu e nimic intamplator. Si atunci la baraj, cred ca real, am post peste ei 4 reprize, plus vreo 10 minute din prelungiri”, a spus Dan Alexa inaintea partidei.

Duelul dintre FC Brasov si CSC Dumbravita este programat duminica, de la ora 11. Intalnirea va fi condusa la centru de satmareanul Marius Omut, ajutat la cele doua tuse de Razvan Dobre si Alexandra Apostu.

Exit mobile version