Opinia Timisoarei

Duel cu o vecina de clasament pentru Dumbravita. Probleme de lot pentru Cosmin Stan

TIMIS. CSC Dumbravita joaca in runda a IX-a a ligii secunde in deplasare impotriva unei echipe care la inceputul campionatului anunta ca are drept obiectiv calificarea in play-off.

Gruparea ilfoveana a avut insa un debut de campionat nefast, iar dupa 8 runde este abia pe locul 13, si cu golaveraj negativ, 10 date si 13 incasate. Concordia vine dupa un esec clar in Valea Domanului, cu ACSM Resita.

Si timisenii vin tot dupa o infrangere, si tot la doua goluri diferenta, in fata Slatinei. In intalnirea din Ilfov, Cosmin Stan nu stie daca ii va putea folosi pe Nicu Modan si Ouadie Salhi, care au acuzat probleme medicale in ultima saptamana, dar nici pe tanarul Bologa.

Banatenii spera sa repete reprezentatia din primavara, cand s-au impus cu 2-0 pe terenul Concordiei, iar ilfovenii au incheiat intalnirea in 10 jucatori dupa eliminarea lui Pirvulescu.

Atunci veneam dupa o serie proasta, dar acum nu pot spune acelasi lucru. Am avut doua infrangeri, apoi doua victorii, iar doua infrangeri…Nu e o serie proasta. Problema principală e sa nu mai facem foarte multe greseli personale. Am facut destul de putine pana la meciul cu Slatina, iar daca vom reusi sa le eliminam la Chiajna, probabil ca vom fi aproape de adversar in permanenta…Chiajna e o echipa care a plecat la drum cu intentii declarate de a ajunge in play-off si de a promova. Nu a avut un inceput prea bun, avand in vedere obiectivul propus. Au 10 puncte, la fel ca noi, sunt in spatele nostru, deoarece au golaveraj mai slab. Incercam sa ii tinem sub noi, iar pentru asta ne ajuta si un egal„, spune antrenorul Cosmin Stan.

Ilfovenii au obtinut 6 dintre cele 10 puncte de pana acum in meciurile de acasa, unde au inscris insa doar 4 goluri.

Intalnirea dintre Concordia Chiajna si CSC Dumbravita este programata sambata dela ora 11.

Exit mobile version