Opinia Timisoarei

Dueluri interesante in etapa a III-a a ligii a treia. Echipele din Timis deschid runda

TIMISOARA. Un derby timisean si un duel intre reprezentantele Bihorului si Timisului deschid runda a III-a din „C”, in timp ce liderul din Ghiroda joaca sambata la Lupeni.

CITESTE SI: Carnati prajiti, purcel la protap, sarmale in oale de lut si un concert cu Lepa Brena, la Zilele Culesului de Struguri de la Varset. Timisorenii sunt asteptati in numar mare 

Runda a treia incepe la Sag, acolo unde nou promovata Timisul cauta primele puncte la nivelul ligii a III-a in compania Avantului Periam. Ultima intalnire oficiala dintre cele doua s-a disputat in urma cu 5 ani, in liga a IV-a, tot la Sag, La acea vreme, Timisul a pierdut la limita, 2-3 in fata gruparii din Periam.

In al doilea meci al rundei, Politehnica Timisoara cauta si ea prima victorie a stagiunii, pe terenul celor de la Lotus Baile Felix. Cele doua grupari sunt despartite de numai un punct clasament, in favoarea bihorenilor, care in stagiunea trecuta, in tot sezonul regular a pierdut doar 3 meciuri pe teren propriu.

Celelalte doua reprezentante ale Timisului vor juca sambata. CSC Ghiroda si Giarmata Vii merge la Lupeni pentru intalnirea cu Minerul, echipa ce are 2 puncte acumulate in primele doua runde. Timisenii vin dupa ce runda trecuta au realizat unul dintre scorurile de pana acum din liga a III-a, victoria cu 6-1 in fata Sagului. Doar o alta formatie a reusit in primele doua runde sa depaseasca rezultatul facut de baietii lui Sorin Balu, CSM Sighetu Marmatiei, care in prima runda a trecut cu 9-1 de Olimpia MCMXXI Satu Mare.

CSC Peciu Nou va juca tot sambata, in judetul Arad, cu Gloria Lunca Teuz-Cermei. Timisenii au castigat ambele partide din sezonul trecut impotriva echipei din Cermei, 1-0 acasa si 0-2 pe terenul gruparii din Cermei.

Iata programul complet al etapei a III-a din Liga a III-a:

Vineri, ora 17:00
Timisul Sag – Avantul Periam
Lotus Baile Felix – Politehnica Timisoara

Sambata, ora 17:00
Minerul Lupeni – CSC Ghiroda si Giarmata Vii
Progresul Pecica – Viitorul Arad
Gloria Lunca-Teuz Cermei – CSC Peciu Nou

Exit mobile version