Opinia Timisoarei

Dumbravita da lovitura pe terenul unei echipe ce anul trecut juca in prima liga

TIMIS. CSC Dumbravita obtine prima victorie din acest sezon in liga a doua pe un teren de unde putina lume se astepta la o „minune”. Insa Cosmin Stan vorbea de incredere si ambitie inainte de joc, iar tehnicianul a avut dreptate.

CITESTE SI: Vor fi mai multi supraveghetori la schela cu plante din centru, la Timisoara, dupa ce un teribilist a facut tractiuni la 26 de metri inaltime. Video 

Echipa banateana s-a impus la Mioveni in fata unei echipe ce anul trecut juca in prima liga. A fost 1-0 pentru trupa in alb si verde, varful de lance Dragan Paulevici aducand acasa toate punctele dupa golul sau marcat in minutul 60.

Dumbravita a facut o prima repriza buna, in care a avut marile ocazii. Zaluschi, Tanase si Salhi au fost aproape de a deschide scorul, de cealalta parte doar Tincau avand o oportunitate buna, chiar in debutul meciului. La pauza era 0-0, dar cum se spune in fotbal, golul plutea in aer. Si a venit in minutul 60, cand dupa o actiune a vizitatorilor, mingea a ajuns la Paulevici, de la un adversra, iar acesta a inscris cu sange rece din careul mare, 0-1.

Pana la final, partida a avut ritm, Blanaru de la gazde putea egala, dupa care cu o buna organizare de joc, Dumbravita a reusit sa tina de avantaj, fiind si primul meci pe care il castiga, desi a mai avut doua partide in care a deschis scorul, dar nu a putut inchide jocul cu succes.

CSC ii administreaza prima infrangere in campionat Mioveniului. Se impune cu 1-0 si pune trei puncte importante in clasament, pentru un total de 5.

CS Mioveni: Croitoru – Trascu, Ignat, Garutti, Serbanica (cpt.), Toma, Cararus, Gutea, Blanaru, Herea, Tincau. Au mai jucat: Cosereanu, Vasalie, Dutan, Caprescu, Costea.
Antrenor: Constantin Schumacher

CSC Dumbravita: Trifon – Martinov, Tanase, Zaluschi, Gisa, Ghinescu, Amariei, Salhi, Zurbagiu (cpt.), Paulevici, A. Toroc. Au mai intrat: Ghinescu, intră Cibi, Nortey, Gladun, Lalic.

In runda viitoare, CSC Dumbravita va juca pe teren propriu impotriva lui CS Tunari, echipa care in aceasta etapa a pierdut cu 1-0 in fata Ceahlaului Piatra Neamt.

Exit mobile version