Opinia Timisoarei

Dumbravita intalneste Progresul Spartac, ‘lanterna rosie’ si echipa cu cea mai slaba ofensiva a ligii secunde

TIMIS. Divizionara secunda CSC Dummbravita va juca marti intr-o restanta din prima etapa a campionatului, la Buftea, contra formatiei Progresul Spartac Bucuresti. Partida este programata de la ora 11.

CITESTE SI: Spectacolul pe malul lacului Surduc. Masini turate intr-un concurs de traditie in judetul Timis. Foto 

Ne-a ajutat victoria de la Mioveni in ceea ce priveste moralul si in ceea ce priveste descatusarea. Saptamana aceasta, am incercat sa dam si mai mult moral jucatorilor printr-un meci deja traditional cu juniorii U17 ai clubului. Asta tocmai pentru a marca cat mai multe goluri si pentru a creste moralul cat mai mult. Sunt multumit de modul in care au decurs pregatirile saptamana aceasta. A fost insa o saptamana lunga, ne-am antrenat inclusiv duminica, dupa care vom pleca increzatori spre Buftea”, a spus antrenorul Cosmin Stan.

Pentru alb-verzi, va fi a treia intalnire cu Progresul Spartac din anul 2023, si precedentele doua desfasurandu-se tot la Buftea. A fost mai intai o remiza alba, la 4 martie, in penultima etapa a sezonului regular, si apoi un esec, scor 2-3, la 29 aprilie, in penultima rundă din play-out. Iar acum banatenii isi propun victoria, mai ales ca adversarul nu a obtinut niciun succes in acest campionat.

La finele saptamanii, in etapa a 6-a a Ligii a II-a, Dumbravita va juca al doilea meci in calitate de gazda la Ghiroda, in compania nou-promovatei CS Tunari. Meciul de pe stadionul „Emilian Pavel” se va juca sambata, 16 septembrie, de la ora 11.00.

Exit mobile version