Opinia Timisoarei

Dumbravita invinge Mioveniul si ajunge la trei victorii pe teren propriu

TIMISOARA. CSC Dumbravita s-a impus la limita, 2-1 in fata lui CS Mioveni in etapa a X-a a ligii secunde de fotbal.

Intalnirea de pe stadionul Stefan Dobay a inceput cu un protest al fotbalistilor argeseni, care nu si-au mai primit salariile de luni bune. Prima parte a fost una echilibrata insa gazdele au fost cele care au deschis scorul. Dupa o minge pierduta de fotbalistii Mioveniului la centrul terenului, balonul a ajuns in careu la Ekmekci, sutul lui a fost blocat de Croitoru, insa mingea a ajuns la Padurariu, care a trimis in in plasa. Mioveniul putea egala dintr-o lovitura libera, insa mingea trimisa de Cosereanu a fost respinsa in corner de Trifon. Cu 6 minute inainte de pauza, Panait ii trimite lui Serban, aflat in careul de 16 metri, Martinov a vrut sa loveasca balonul, dar i-a luat piciorul fotbalistului argesean, iar centralul Pavel a indicat punctul cu var. A executat si a transformat Cosereanu, astfel ca dupa 45 de minute scorul era 1-1.
Dumbravita a controlat in mare parte jocul in partea a doua. Ekmekci putea aduce gruparea timiseana in avantaj, dar mingea trimisa de el din lovitura libera a lovit transversala. Acelasi jucator a mai executat bine o lovitura libera la jumatatea reprizei, dar de aceasta data a respins portarul Mioveniului. Timisenii au cerut eliminarea lui Garutti, dupa un fault din spate, dar centralul intalnirii nu i-a dat al doilea brazilianului, insa schimb l-a ingalbenit pe antrenorul Dumbravitei, Cosmin Stan, aflat la meciul 100 pe banca Dumbravitei, pentru proteste.
In minutul 77, nou intratul Anisorac a executat perfect un corner, mingea a ajuns la Modan, care a trimis cu capul in plasa, stabilin scorul final.

Are mai putina importanta ca am avut eu meciul 100, important e faptul ca noi am reusit astazi sa castigam. Ne doream lucrul asta foarte mult, tocmai in ideea de a urca spre mijlocul clasamentului, mai ales ca profitam de faptul ca Viitorul Pandurii s-a retras si noi urcam un pic in clasament pentru multor echipe li se iau 3 puncte. Cred ca suntem locul 8-9, pe acolo trebuie sa fim daca nu ma insel, si asta era cel mai important. De-aia am vrut neaparat sa castigam meciul asta pentru a urca in clasament si a forta etapele viitoare sa urcam si mai sus. A fost un meci de lupta, ambele echipe ambitioase, in dueluri fizice puternice, dar cred ca e o victorie meritata, care cred ca ar fi putut fi mai clara daca nu faceam greseala aia de la penalty, care nu anunta nimic. Cred ca ne faceam un meci mai usor daca nu are fi fost acea greseala. Ei nu au avut ocazii foarte mari. Am stat bine de tot in defensiva. Cred ca in a doua repriza, pe contraatacurile pe care le-am avut, puteam sa mai inscriem un gol„, a spus la final Cosmin Stan.

Din pacate platim tribut din nou fazelor fixe. Este al patrulea meci in care primim gol din faza fixa si se decide soarta jocului. In prima repriza cred ca am practicat un joc destul de bun, ne-am creat situatii, si daca eram putin mai atenti, la finalul primei reprize puteam intoarce rezultatul. Repriza a doua, in momentul in care am facut schimbari au aparut destule inexactitati in compartimentul nostru defensiv, cat si median si de aici s-a creat si situatia de la golul 2. Din pacate, platim tribut fazelor fixe, si, inca o data pierdem puncte pe o lipsa de concetrare la o faza fixa. E o situatie neplacuta in cadrul clubului. Baietii nu si-au primit salariul de 3-4 luni, e destul de greu de gestionat situatia din cadrul antrenamentelor pentru ca e normal, daca dumneavoastra nu primiti salariul o luna, nu va mai duceti la job. Ganditi-va ca eu de 4 luni trec zilnic prin problemele astea pentru ca zilnic ma confrunt cu frustrarea jucatorilor, cu nemultumirea lor, si e destul de greu de oragnizat antrenamentul, nu mai vorbesc de meci„, a spus Alin Chita, antrenorul lui CS Mioveni.

CSC Dumbravita a avut si o galerie speciala. Elevii lui Cosmin Stan, de la scoala din Gottlob, au venit sa isi sustina dirigintele la meciul cu Mioveniul.

In runda viitoare, CSC Dumbravita va juca in deplasare impotriva celor de la Corvinul Hunedoara.

Exit mobile version