Opinia Timisoarei

Dumbravita invinsa din nou la limita in amicale. Modan la primul gol pentru formatia timiseana

TIMIS. La 24 de ore dupa victoria in fata echipei din Satu Mare, CSC Dumbravita a jucat o noua partida de verificare, de aceasta data in compania lui FC Bihor Oradea.

CITESTE SI: Alessia Pop este vicecampioana europeana la mars. Sportiva de langa Timisoara a stabilit si un nou record 

CSC Dumbravita a fost echipa care a controlat inceputul de meci, iar in minutul 13, o diagonala de aproximativ 60 de metri a lui Sima l-a gasit pe Modan. Fotbalistul venit in aceasta vara la gruparea alb-verde a depasit doi adversari si a trimis in plasa pe langa portarul Bihorului. Dumbravita a avut ocazia sa se desprinda pe tabela sase minute mai tarziu, insa Sima a fost blocat de goalkeeperul gazdelor. Si cum ocaziile se razbuna, dupa o ora de joc experimentatul Ioan Hora a trimis in plasa din lovitura libera, dupa ce balonul a lovit si unul dintre fotbalistii timiseni aflati in zid.
Cu un minut ramas pana la pauza, Dumbravita a inscris din nou, prin Ouadie Salhi, dar reusita a fost anulata. Mingea care i-a fost trimisa de Apro ar fi depasit linia de fund a terenului.

Partea a doua a fost una mai echilibrata, dar ocaziile mai importante au aparut pe final si au apartinut timisenilor. In minutul 76, Vasluian a fost servit bine de Modan, insa mingea trimisa de acesta s-a scurs pe langa poarta. Trei minute mai tarziu, Martinov ii trimite balonul lui Modan, acesta suteaza puternic, dar balonul este deviat in corner de unul dintre fundastii bihoreni. La faza imediat urmatoare, tot Martinov a trimis un balon spre Modan, acesta a trimis spre poarta si mingea a fost din nou deviata in corner.
FC Bihor a fost insa echipa care s-a impus, dupa ce Gunie a inscris in minutul 83.

S-a incheiat 2-1 pentru FC Bihor Oradea, echipa pe care Dumbravita o va intalni in campionat in etapa a VI-a, insa pe teren propriu.

Exit mobile version