Opinia Timisoarei

Dumbravita invinsa la limita de liderul din Miercurea Ciuc. Timisenii primesc in runda viitoare vizita Slatinei

TIMISOARA. CSC Dumbravita a fost la aproape un sfert de ora de un rezultat important pe terenul liderului ligii secunde, Csikszereda Miercurea Ciuc.

CITESTE SI: Chioscuri ilegale demolate in Piata 700 Timisoara. Locul trebuia modernizat inca din vara, dar lucrarile nu sunt gata. Video 

Banatenii au jucat de la egal la egal cu gruparea ardeleana in mare parte din meci, cu toate ca ocaziile importante au fost ale gazdelor, cel putin in repriza intai. Prima a venit in minutul 8, cand un sut al lui Jebari a fost scos de sub bara de Miklos. In minutul 20, Ceara recupereaza o minge respinsa de Miklos si suteaza peste poarta timiseana. Cu 11 minute inaintea pauzei, dupa o faza prelungita de atac a ciucanilor, mingea ajunge la Dolny, care din marginea careului de 6 metri a sutat spre poarta, dar Burdet a scos de pe linie. S-a intrat la pauza cu acelasi scor din primul minut.

In partea a doua, Dumbravita a fost mai prezenta in atac, insa suturile de la distanta ale lui Adam sau Salhi nu au adus modificari pe tabela de marcaj. In minutul 73, Anderson Ceara a trimis o pasa catre Dolny, acesta i-a luat fata lui Zurbagiu si a trimis mingea in plasa portii timisene. Pana la finalul intalnirii niciuna dintre echipe nu a mai reusit sa inscrie, astfel ca Ciucul isi continua parcursul fara greseala din acest sezon si ajunge la 7 victorii din tot atatea posibile.

Am fost aproape sa obtinem un rezultat bun. Am pregatit meciul in asa fel incat in prima repriza sa fim mai defensivi, sa incercam sa ii blocam, sa nu primim gol. stiam ca vor veni tare peste noi si am spus ca trebuie sa ne asumam cat mai putine riscuri inainte de pauza. Era nevoie sa jucam simplu si sa stam bine in defensiva, ceea ce am si facut. Chiar daca ei au fost in controlul balonului in prima repriza, cred ca defensiv am stat destul de bine si apoi am facut la pauza schimbarile, exact asa cum am gandit meciul. Iar in a doua repriza chiar am avut niste ocazii foarte mari. Una imensa prin Paulevici, la o minge cazuta, la care portarul advers a iesit din poarta si apoi a incercat sa se retraga, dar din pacate lobul lui a trecut pe langa. O executie simpla, daca dadea cu latul piciorului stang, el a incercat insa cu exteriorul piciorului drept, solutia proasta din pacate. Apoi, tot la 0-0, chiar inainte de faza golului, o ocazie imensa pe contraatac, cu Cibi care se grabeste si incearca sa joace din prima. El, care e un jucator cu sange rece in fata portii, care are un control foarte bun al balonului. La faza urmatoare am primit gol si ma gandeam ca parca revad meciul cu Steaua, un joc echilibrat, in care noi am ratat o ocazie mare tot prin Cibi iar imediat a cazut golul. Dupa 1-0, am mai avut o ocazie mare, la centrarea lui Morariu si tot Cibi, cu capul, care a trimis pe langa poarta. Un joc bun facut de noi, am chinuit echipa gazda. Ce poate fi mai concludent decat faptul ca, in ultimele 10 minute, au primit cartonase galbene pentru tragere de timp. Asta arata ca le-a fost frica de noi, iar noi am facut un meci bun. Pacat ca ne intoarcem cu mana goala, pentru ca eu consider ca astazi meritam mai mult. Jocul decurgea cum voiam noi, dupa pauza le-am pus probleme, chiar pot spune ca in a doua repriza am avut noi un plus prin contraatacurile pe care le-am avut„, a spus antrenorul timisean Cosmin Stan dupa meci.

CSC Dumbravita ramane cu 10 puncte, iar in runda viitoare primeste vizita Slatinei, echipa ce in aceasta etapa a trecut cu 4-0 de ACSM Resita.

Exit mobile version