Opinia Timisoarei

Dumbravita primeste vizita fostei prim divizionare din Craiova. Banatenii si oltenii vin dupa victorii in Cupa

TIMIS. Dupa ce si-a asigurat calificarea in play-off-ul Cupei Romaniei, CSC Dumbravita primeste vizita lui FCU 1948 Craiova, echipa care nu are un inceput de sezon prea stralucit.

CITESTE SI: Video. Trei oferte pentru proiectarea lucrarilor ce ar putea salva Mausoleul cazut in paragina de zeci de ani, nu departe de Timisoara 

Alb-verzii al intregul lot valid pentru intalnirea cu oltenii, Morariu ispasindu-si suspendarea in meciul castigat in Cupa Romaniei, pe Electrica, in fata lui Poli Timisoara.

Cu siguranta, va fi un meci greu, cu una dintre pretendentele la promovare. Au retrogradat din Superliga si sigur vor sa revina acolo. Nu au avut un inceput de campionat foarte bun. Cum ziceam acum cateva saptamani, probabil nu sunt inca legati si cred ca se vede acest lucru in jocul lor. Speram sa profitam de acest lucru, ne ajuta faptul ca jucam acasa si ca ii intalnim atat de repede. Eu sunt convins ca pe parcurs isi vor reveni, iar jocul lor se va lega foarte bine. Cred ca ne ajuta acest lucru, faptul ca i-am prins intr-un moment mai greu pentru ei”, spune inainte de meci Cosmin Stan, antrenorul Dumbravitei.

Gruparea pregatita de Marius Croitoru revine in Banat la doua saptamani dupa esecul cu 2-0 de la Resita, dar si dupa ce chinuit sa invinga pe Chindia, la limita, 1-0, in runda precedenta. Si oltenii vin dupa o victorie la limita cu o grupare din esalonul al treilea, 1-0 cu Petrolul Potcoava.

Vom avea un meci foarte greu. Vom intalni o echipa omogena, care joaca de foarte mult timp impreuna. Insa, sper si cred ca o sa iesim invingatori si o sa ne intoarcem la Craiova cu toate cele trei puncte. Atmosfera la echipa e buna, iar dupa venirea lui Croitoru am inchegat un lot unit. Ultimele doua victorii au fost doua victorii scurte, dar e bine ca nu am primit gol. Va repet: sper ca ne vom intoarce la Craiova cu toate cele trei puncte„, a spus inaintea duelului pentru editie.ro, Florin Costea, directorul sportiv al FCU 1948 Craiova.

Intalnirea de la Dumbravita va fi arbitrata de satmareanul Florin Mazilu, ajutat la cele doua linii de Casian Bala, din Arad, si Daniel Nagy, din Medias.

Exit mobile version