Opinia Timisoarei

Dumbravita se impune clar in fata unei echipe nou promovate din subsolul clasamentului

TIMIS. Secund-divizionara CSC Dumbravita s-a impus categoric cu 6-1 (2-1) in fata echipei CS Tunari, ocupanta locului 19 inaintea partidei, cu un singur punct acumulat. Singurele emotii au fost pe final de prima parte, cand o greseala in defensiva a facut ca oaspetii sa egalaze la 1, dar la vestiare s-a intrat cu 2-1.

Asadar, al doilea meci sustinut la Ghiroda a fost cu noroc pentru dumbraviteni, care au reusit cea mai concludenta victorie de la promovare. A fost 6-1 (2-1), dupa o repriza secunda excelenta, in care echipa lui Cosmin Stan a marcat aproape de cate ori a vrut.

Dragan Paulevici continua forma buna in care se afla, marcand o dubla, Razvan Ghinescu a inscris din penalty, chiar inainte de pauza, juniorul Fabiano Cibi a marcat dintr-o lovitura libera executata excelent, pe lista marcatorilor mai intrand Alexandru Martinov, din postura de rezerva si Ionut Tanase cu un sut de la distanta. Golul de onoare al vizitatorilor a fost inscris de Mirko Ivanovski.

Asadar, a treia victorie la rand pentru Dumbravita care urca pe locul 5, acumuland 11 puncte in 6 partide.

Formatia timiseana nu mai punctase de 6 ori intr-un meci din 29 octombrie 2021, cand trecea cu 6-2 de Avantul Periam intr-un meci din seria a VIII-a a ligii a III-a.

In runda viitoare Dumbravita va juca in deplasare impotriva fostei prim divizionare Chindia Targoviste.

Exit mobile version