Opinia Timisoarei

Dumbravita se intoarce cu o remiza de la Chiajna. Timisenii ajung la 11 puncte inaintea pauzei internationale

TIMIS. CSC Dumbravita a obtinut a doua remiza din acest campionat, pe terenul unei echipe cu pretentii la startul sezonului, Concordia Chiajna si ii tine pe ilfoveni sub ea in clasament.

CITESTE SI: S-a intors la frumusetea de altadata. A fost renovata Casa cu Flori din Timisoara, locul din care se cumparau cele mai frumoase buchete facute de familia florarului imperial Wilhelm Muhle. Foto 

Duelul de la Chiajna a fost unul echilibrat, in care ambele echipe au fost mai mult preocupate sa nu primeasca gol. Dumbravita a avut prima ocazie in minutul 5, insa mingea trimisa de Padurariu s-a dus pe langa poarta. Chiajna a raspuns prin Prejmerean, 12 minute mai tarziu, insa si sutul trimis de el a trecut pe langa poarta timiseana. La pauza s-a intrat cu 0-0, pentru timiseni acesta fiind al treilea meci consecutiv in care incheie prima parte cu acest rezultat.

In partea a doua Dumbravita a avut ocaziile mai numeroase. In minutul 57, Vasluian a trimis din lovitura libera pentru Zurbagiu, insa acesta a reluat cu capul pe langa tinta. Opt minute mai tarziu Ghinescu l-a servit bine pe Bodri, acesta a trimis catre poarta, dar Tsymbaliuk a respins. In minutul 78, Modan a trimis bine din interiorul careului, dar portarul gazdelor a respins. Si gazdele puteau inscrie cu 4 minute inainte de finalul timpului regulamentar, cand Robert Ion a trimis bine pentru Boiciuc, acesta a reluat spre poarta, portarul timisean Trifon a respins, dar mingea a ajuns la Tsymbaliuk, iar fundasul Concordiei a trimis peste poarta.

S-a incheiat 0-0. iar odata cu aceasta remiza, prima fara gol marcat pentru echipa pregatita de Cosmin Stan in acest sezon, CSC Dumbravita ajunge la 11 puncte, la fel ca si Concordia Chiajna. Ambele formatii o coborat in clasament, dupa ce si Metalul Buzau si FC Arges au castigat in aceasta runda.

Meritam felicitari pentru punctul acesta si pentru daruirea jucatorilor. In meciul de azi, poate mai mult decat in alte meciuri, s-a vazut daruirea, fiecare dintre ei a incercat sa dea totul. Chiar daca nu am reusit prea multe pe faza ofensiva, sunt foarte mulțumit de jucatori si vreau sa ii felicit dupa acest egal din deplasare. In mintea mea au fost doua lucruri dupa minutul 85: pe de o parte, ma gandeam la ultimul meci pe care l-am castigat aici, cu doua goluri in ultimele cinci minute, dar pe de alta parte m-am gandit sa nu se intample exact invers. Noi am castigat in primavara, iar acum putea fi randul lor sa castige pe final. Pana la urma, a ramas 0-0, deci grijile nu mi-au fost intemeiate. A fost un meci destul de inchis, un meci de lupta. Ambele echipe au jucat un fotbal direct. Chiar daca gazdele, pana prin minutul 60, au mai si incercat sa țina de minge sau sa aiba acțiuni la firul ierbii, in ultima jumatate au incercat si ei cu mingi lungi, vazand ca apararea noastra e foarte greu de penetrat. Au si fost periculosi, in ultimele 2-3 minute, la mingile lungi aruncate in careu”, a spus dupa meci antrenorul timisean Cosmin Stan.

Urmeaza o noua pauza internationala prilejuita de meciurile echipei nationale, iar in runda viitoare, peste doua saptamani, CSC Dumbravita va juca pe teren propriu cu CS Mioveni.

Exit mobile version