Opinia Timisoarei

E POZA ZILEI! Pana unde merge nesimtirea la Timisoara? Ce facea un barbat in plina zi la un colt de strada

TIMISOARA. Duminica, 28 mai, inainte de amiaza, Cartierul Iosefin, strada Timotei Cipariu, pe care se afla Biserica Reformata din Timisoara, locul in care s-a aprins flacara Revolutiei din Decembrie ’89.

CITESTE SI: In premiera, vom avea un super targ de bunatati traditionale autentice, suta la suta romanesti, la Timisoara! Toate produsele vor fi TESTATE in laborator. Unde vor avea pietele volante concurenta?   

Chiar in intersectia cu strada Treboniu Laurian, un timisorean a fost surprins in timp ce-si facea nevoile intr-o groapa, in asfalt, semnalizata de soferii din zona cu crengi si cutii.

Timisoreanul, aflat la o varsta respectabila, fara sa-i pese care ar putea fi vazut de locatari sau de trecatori, s-a usurat linistit.

Groapa cu pricina zace neastupata de mai multa vreme, fiind un pericol pentru soferi. De teama ca nu cumva vreunul sa-si rupa masina, oamenii au pus ce-au putut in ea, in asteptarea muncitorilor de la drumuri care sa o repare.

Fotografia, pe care am modificat-o putin din ratiuni usor de inteles, trimisa de un cititor opiniatimisoarei.ro, caruia ii multumim,  scoate la iveala doua aspecte urbane, deloc demne de un oras de 5 stele.

Exit mobile version