Opinia Timisoarei

‘E un zgomot infernal, nu putem dormi’. Apelul disperat venit dintr-un cartier din Timisoara care i-a mobilizat pe politistii locali

TIMISOARA. Au sunat furiosi sa ceara ajutor. Mai multi locuitori din zona Aradului din Timisoara au apelat in creierii noptii Politia Locala pentru ca nu se puteau odhini din cauza zgomotului infernal de pe un santier deschis pe strada Grigore T Popa 28, la un bloc.

CITESTE SI: Programul meciurilor EURO 2024. Porneste spectacolul: 24 de echipe, printre care si Romania, lupta pentru titlul de campioana a Europei

Utilajele pentru finisat betoane erau pornite la 12.00 noaptea. Cand politistii au descins pe santier, muncitorii le-au oprit, insa la scurt timp dupa plecarea agentilor, acestia si-au reluat activitatea.

Politistii s-au intors si i-au amendat.

Politistii locali au intervenit azi-noapte la o sesizare telefonica din partea cetatenilor exasperati de zgomotul produs intr-o cladire in constructii de pe Str. Grigore T. Popa nr. 28.

Locuitorii din zona au solicitat sprijinul Politiei Locale in jurul orei 00.00. Desi initial au incercat sa pacaleasca echipajul sosit la fata locului, oprind utilajele, imediat cum s-au indepartat politistii locali au inceput sa faca din nou o galagie infernala.

Politistii locali au revenit imediat si au depistat persoanele care executau lucrari in interiorul blocului in constructie folosind utilaje de finisat betoane care produceau zgomote foarte mari ce se auzeau in toata zona.

Cei in cauza au fost sanctionati fiecare cu sanctiuni maxime de cate 1000 de lei la Legea 61/1991 republicata pentru ca au tulburat linistea locuitorilor pe timp de noapte. De mentionat ca firmele care construiesc in locatia respectiva, Noua Casa Locuinte si Panoramic Greencity, au mai fost sanctionate anul acesta cu amenzi de 5000 de lei conform HCL 320/2022, pentru ca nu au luat masuri de curatare a rotilor utilajelor care parasesc organizarea de santier, producand praf, si pentru necolectarea in containere speciale a deseurilor provenite de la lucrarile de constructii„, transmit reprezentantii Politiei Locale Timisoara.

Exit mobile version