Opinia Timisoarei

Echipele din Timis, din nou in aceeasi serie din Liga a III-a. Campionatul incepe la sfarsitul lunii

TIMIS. Judetul Timis va avea si in acest sezon cinci reprezentante in liga a III-a, insa spre deosebire de stagiunea precedenta, toate echipele vor face parte din aceeasi serie.

CITESTE SI: Favoritele s-au calificat in play-off-ul Cupei. Resita si Dumbravita au eliminat Ghiroda si Poli Timisoara 

Dupa ce in stagiunea trecuta a fost repartizata in seria a VII-a, cu grupari din Dolj, Gorj, Mehedinti si Caras-Severin, CSC Ghiroda si Giarmata Vii revine in seria cu formatiile din Timis alaturi de Politehnica Timisoara, CSC Peciu Nou, Avantul Periam si nou promovata Timisul Sag.

Celor cinci timisene li se alatura trei echipe din judetul Arad, Gloria Lunca Teuz Cermei, Progresul Pecica si Viitorul Arad, ultima fiind debutanta la acest nivel. Din aceasta serie vor mai face parte o echipa din Hunedoara, Minerul Lupeni, si alta Bihor, Lotus Baile Felix.

Minerul Lupeni a fost invitata in esalonul al treilea, dupa ce a pierdut la inceputul verii barajul cu Viitorul Arad. Formatia hunedoreana nu a mai jucat la nivelul ligii a III-a din sezonul 2004-2005, cand a castigar grupa a VII-a,

Lotus Baile Felix a evoluat in stagiunea trecuta in seria a X-a, unde a ajuns in play-out si a terminat acolo pe locul 2, la egalitate de puncte cu Victoria Carei. Formatia hunedoreana e la al saptelea sezon in „Divizia C”.

In zilele urmatoare, reprezentantii Federatiei Romane de Fotbal urmeaza sa stabileasca si programul jocurilor, atat pentru seria a IX-a, cat si pentru celelalte grupe.

Exit mobile version