Opinia Timisoarei

Efect de discoteca pe Calea Bogdanestilor din Timisoara. Au luat-o razna becurile inteligente de pe bulevardul proaspat modernizat. Video

TIMISOARA. Atmosfera disco pe Calea Bogdanestilor din Timisoara, miercuri seara.

CITESTE SI: Mini-luna, asteroidul care va orbita pentru cateva saptamani alaturi de Terra in jurul Soarelui 

Becurile inteligente, montate pe proaspat modernizatul bulevard, au luat-o razna. Acestea au oferit un adevarat spectacol cand fiecare led instalat pe stalpii de pe Bogdanestilor a inceput sa palpaie, intr-un efect de stroboscop, care i-a naucit deopotriva pe pietoni si pe soferi.

Momentul a fost filmat de un cititor opiniatimisoarei.ro care ne-a trimis imaginile la redactie si caruia ii multumim.

Va avertizam ca imaginile de mai jos contin semnale luminoase intermitente si pot declansa crize de epilepsie!

UPDATE: „Spectacolul” oferit de instalatia de iluminat public a durat cateva ore.

Va reamintim, valoarea totala a investitiei in modernizarea Caii Bogdanestilor a fost de aproape 150 de milioane lei, dintre care 91 de milioane bani europeni, adica 30 de milioane de euro. Diferenta de suma provine dintr-un imprumut luat de Primaria Timisoara de la BERD.

Contractul cu Sylc Con Trans a fost semnat in iunie 2020. Ordinul de incepere a lucrarilor a fost dat in august 2020, iar constructorul avea la dispozitie 31 de luni sa termine de reabilitat Bogdanestilor, unde au fost schimbate utilitatile si retelele subterane, s-au inlocuit liniile de tramvai si carosabilul si s-au amenajat spatii verzi si piste de biciclete.

In iunie s-a reluat circulatia tramvaiului 5  pe Calea Bogdanestilor, dupa ce a fost amenajata bucla provizorie de intoarcere. De atunci s-au mai facut insa o multime de lucrari de reparatii si reasfaltari, receptia lucrarii nefiind insa facuta nici pana acum de Primarie.

Exit mobile version