Opinia Timisoarei

El este soferul fugar cautat de politistii care au incercat sa-l opreasca la Timisoara cu focuri de arma. Daca il vezi, suna la 112! Foto si video

TIMISOARA. Continua mobilizarea pentru gasirea lui Marco Munteanu, soferul pe care politistii au incercat sa-l captureze la Timisoara dupa o urmarire ca-n filme pe strazi si dupa ce au tras un foc de avertisment in aer, miercuri, pe bulevardul Simion Barnutiu.

CITESTE SI: Filtre ale politistilor pe strazi in Timisoara. Il cauta pe soferul fugar pe care au incercat sa-l opreasca cu focuri de arma. Video 

CITESTE SI: Foc de arma tras pe strada de politisti, la Timisoara, dupa un sofer care a fugit de agenti. Urmarire ca-n filme. Video 

Barbatul, care conducea un Mercedes, a reusit sa scape fugind cu masina spre Gara de Est si intrand mai apoi in curtea casei unei familii de romi de pe strada Lorena, unde a abandonat autoturismul si a disparut.

Atunci, politistii au scotocit proprietatea si intreg cartierul, insa n-au reusit sa-l gaseasca.

Mai mult, joi, au organizat filtre in mai multe zone din Timisoara, intre care Tipografilor si Kuncz. Agentii au verificat soferi, masini si documente, dar nu l-au prins inca.

Marco Munteanu, in varsta de 35 de ani, are pe numele sau emis un mandat european de arestare, fiind cautat de autoritatile din Germania pentru fals, uz de fals, infractiuni economice care ar fi dus la o paguba de cateva sute de mii de euro. Politistii nemti spun ca barbatul de etnie roma este violent, astfel ca, daca il vedeti si il recunoasteti, doar sunati la numarul de urgenta 112.

Va reamintim, miercuri dupa-amiaza, in dreptul unui supermarket de pe Simion Barnutiu, pe sensul catre centrul Timisoarei, politistii au tras pe dreapta un conducator auto de etnie roma. In timp ce ii controlau actele, agentii si-au dat seama ca acesta avea un mandat de arestare pe numele sau si au vrut sa-l imobilizeze.

Cand si-a dat seama ca va fi incatusat, soferul a calcat pedala de acceleratie si fugit de oamenii legii. Acestia din urma au indreptat armele asupra masinii si chiar au tras foc de avertisment, insa nu l-au oprit. Conducatorul auto a fugit cu echipajul pe urmele sale pana pe strada Lorena unde a patruns cu Mercedesul in curtea unei familii de romi, apoi a disparut fara urma.

Momentul a fost filmat!

Politistii  spun ca e o chestiune de timp pana cand il vor captura pe soferul fugar.

Exit mobile version