Opinia Timisoarei

Elena Cadar si Raluca Platon au castigat proba de dublu a turneului Timisoara ITF Women. Finala de simplu se joaca duminica

Romancele si-au confirmat statutul de favorite in concursul de dublu. Elena Cadar si Raluca Platon au trecut in semifinale de Cristina Adamescu si Ioana Rosca, iar in finala s-au impus in fata Alexandrei Damaschin si Biancai Hancu.

Cadar si Platon nu au avut parte de un meci usor in penultima faza a competitiei, dar au reusit sa castige cu 6-7(4) 6-0 [10-3] in fata co-nationalelor Cristina Adamescu si Ioana Rosca, in timp ce in cealalta semifinala, Alexandra Damaschin si Bianca Hancu au castigat (6-4 6-3) contra favoritelor numarul 2 din proba de dublu, Irina Bara si Cristina Ene.
Finala de dublu a fost una disputata, dar Elena Cadar si Raluca Platon au reusit sa castige locul I, impunandu-se( 6-3 1-6 [10-7]).
In ceea ce priveste concursul de simplu, Bianca Hancu si-a asigurat locul in finala de duminica inca de vineri seara, fara a mai fi nevoita sa treaca prin emotiile semifinalelor, pentru ca adversara sa, Oana Simion s-a retras din motive medicale. Sportiva bucuresteana care a ajuns pe tabloul principal al turneului Timisoara ITF Women, gratie unui wild-card primit de la organizatori a reusit un parcurs suprinzator, eliminand-o in turul al doilea pe favorita numarul doi a competietiei, Raluca Platon si invingand-o apoi pe Sandra Honigova din Cehia, insa nu s-a putut bucura de prezenta in semifinale, accidentandu-se in sferturile concursului de dublu.
Ajunsa asadar direct in finala, Bianca Hancu, cap de serie numarul 4 a turneului, va lupta duminica pentru trofeul competitiei cu Xenia Knoll din Elvetia, favorita numarul 6, cea care a invins-o sambata in semifinala pe Tereza Malikova din Cehia (6-3 6-3).
Finala turneului de 10 000 de dolari de la baza Dyadora se va disputa duminica, de la ora 10.
Exit mobile version