Opinia Timisoarei

Eric Cantona vrea sa fie presedinte al Frantei! Si-a anuntat candidatura la alegeri! Tu l-ai vrea pe Hagi presedinte?

Eric Cantona

Unul dintre cei mai mari atacanti francezi, Eric Cantona vrea sa intre in politica. Satul de cum merg lucrurile in Franta, Cantona este decis sa schimbe viata francezilor asa ca a decis sa candideze la presedintie.

In varsta de 45 de ani, Eric Cantona are nevoie de 500 de semnaturi din partea unor oficiali alesi din Hexagon. Pentru a le obtine, fosta glorie a lui United a publicat o scrisoare deschisa pe site-ul personal, in care le cere primarilor din Franta sa ii ofere suportul necesar. Cantona va candida independent si va putea fi prezent pe buletinele de vot, daca primeste semnaturile necesare, in primul tur, pe 22 aprilie.

Cunoscut drept un caracter vulcanic, Cantona a facut senzatie cu ceva timp in urma, atunci cind le-a cerut francezilor sa mearga la banci si sa isi retraga toti banii din conturi. in cariera de fotbalist, ramine memorabil atacul asupra unui fan al lui Chrystal Palace (VIDEO), pe vremea cind juca pentru United.
http://youtu.be/XMm82HgjGkM
Vorbind pentru Liberation, un cotidian socialist francez, Cantona a spus ca a ales sa isi lanseaza candidatura pentru a atrage atentia asupra problemelor cu locuintele celor nevoiasi. De asemenea, Cantona a explicat ca vrea sa faca auzit „un mesaj simplu si clar, un mesaj al adevarului si al respectului, al solidaritatii si al puterii„.

Exit mobile version