Opinia Timisoarei

Esec pentru Banat Girls in prima deplasare din play-off. Urmeaza derby-ul cu Poli Timisoara

TIMIS. Dupa o victorie la limita in runda de deschidere cu Vasas Femina Odorheiu Secuiesc, fotbalistele de la Banat Girls au fost invinse de Carmen Bucuresti in partida disputata la Giurgiu.

CITESTE SI: ‘Zilele Basarabiei’ sarbatorite la Timisoara cu concerte, filme si Hora Unirii. Video 

Ca si in duelul cu Poli, Carmen Bucuresti a inscris de doua ori pana la pauza. A deschis scorul aceeasi fotbalista ca si in urma cu doua saptamani, Rania Kara Jouli, in minutul 13. Iuliana Obreja a punctat pentru 2-0 in minutul 32, stabilind scorul pauzei.
In repriza a doua timisencele au fost mai atente si aparare si nu au mai primit vreun gol, dar nici nu au reusit sa inscrie. Gazdele au fost insa aproape de alte 5 ori, de fiecare data mingea lovind barele portii banatene. S-a incheiat 2-0, iar Banat Girls a ramas cu cele 21 de puncte pe care le avea inaintea intalnirii.
Intr-un alt meci din etapa a II-a a play-off-ului, Universitatea Olimpia Cluj s-a impus cu 5-0 pe terenul lui Vasas Femina Odorhei.

In runda urmatoare, Banat Girls primeste vizita liderului Politehnica Timisoara, partida programata sambata, 25 martie, de la ora 13.

In celelalte doua meciuri ale etapei Csikszereda Miercurea Ciuc joaca derby-ul Harghitei cu Vasas Femina Odorheiu Secuiesc, iar Universitatea Olimpia Cluj intalneste Carmen Bucuresti.

Exit mobile version