Opinia Timisoarei

Etapa cu goluri putine. Peciu Nou e lider solitar, Pecica si Poli Timisoara au facut pasi gresiti, Sagul a pierdut cu ‘lanterna rosie’

TIMIS. Doar sase goluri s-au inscris in cele cinci partide din etapa a VII-a a Ligii a III-a, in grupa in care evolueaza echipele timisene.

CITESTE SI: Politehnica Timisoara obtine a treia victorie in Liga Zimbrilor. Banatenii au fost condusi la pauza de ultima clasata 

Singura care a reusit sa obtina toate punctele in aceasta runda este gruparea din Peciu Nou, cea care a jucat acasa derby-ul cu Ghiroda. Gazdele au deschis scorul in minutul 1 prin Fandel, pentru ca pana la final Bobocea si Velici sa puncteze si ei. Ghiroda a inscris doar prin Stoi si a pierdut cu 3-1.

Politehnica Timisoara a incheiat la egalitate meciul de acasa cu Viitorul Arad. Odata cu acest rezultat, alb-violetii au ajuns la 4 rezultate de egalitate in aceasta stagiune, cele mai multe din serie, insa este prima remiza alba pe care o obtin timisorenii.

Tot cu un punct s-a ales si Avantul Periam din duelul cu Progresul Pecica, iar timisenii au ajuns la cota 6 puncte in acest sezon.

Timisul Sag a suferit al cincilea esec stagional, nou promovata fiind invinsa de ultima clasata din serie, Gloria Lunca-Teuz Cermei. Pentru aradeni e prima victorie a sezonului.

Iata rezultatele complete ale etapei a VII-a:
Lotus Baile Felix 0 – 1 Minerul Lupeni
Progresul Pecica 0 – 0 Avantul Periam
Gloria Lunca-Teuz Cermei 1 – 0 Timisul Sag
CSC Peciu Nou 3 – 1 CSC Ghiroda si Giarmata Vii
Politehnica Timisoara 0 – 0 Viitorul Arad

Dupa aceasta runda, CSC Peciu Nou este prima in seria a IX-a, cu 16 puncte, urmata de Progresul Pecica, cu 14, si Minerul Lupeni, cu 12, tot atatea cate are si Lotus Baile Felix.

Exit mobile version