Opinia Timisoarei

Europarlamentarul PMP Siegfried Muresan: Organizatia din Timis e mai bine pregatita la aceste alegeri!

TIMISOARA. In doar patru luni de la infiintare, Partidul Miscarea Populara a reusit un scor de invidiat la alegerile europarlamentare din vara, trecand peste pragul electoral. La alegerile prezidentiale acest partid isi propune sa faca o noua figura frumoasa.

Europarlamentarul Siegfried Muresan, reprezentant al PMP in Parlamentul European a declarat, la Timisoara, ca este multumit de activitatea partidului din judetul Timis si ca la alegerile din vara a reusit un scor record pentru un partid la inceput de drum.

Partidul a crescut, am avut 6% la alegerile europarlamentare si am fost un partid nou-infiintat, de doar patru luni. Ne-am atins tinta in mediul urban, nu am atins-o, insa in mediul rural pentru ca un partid la inceput de drum nu poate avea organizatii in fiecare sat. Dupa europarlamentare partidul nu a crescut spectaculos, dar nici nu a scazut. Presedintele Traian Basescu a anuntat ca dupa alegeri se va alatura Partidului Miscarea Populara si cred ca va creste partidul, prin experienta sa. Mi s-a parut ca organizatia din Timis poate atinge din nou scorul de la europarlamentare si ca e mai bine pregatita”, a spus Muresan.

Europarlamentarul PMP a avut si o intalnire cu colegii sai de partid, din Timisoara, carora le-a vorbit de somajul in randul tinerilor.

Cred in gestionarea cumpatata a banului public, a locurilor de munca ce aduc valoare tarii. Cred ca sectorul privat este cel mai important. Sunt suparat pe Victor Ponta pentru ca e somaj in randul tinerilor, iar clasa politica si Guvernului nu iau masuri. Ca tanar, daca nu reusesti sa ai o casa, practic esti condamnat pentru totdeauna. Au fost alocate 212 milioane de euro Romaniei, pentru reducerea somajului. Acesti bani ar trebui cheltuiti pana la sfarsitul anului 2015, insa pana acum nu s-a cheltuit vreun leu. Imi propun sa fac amendament pentru ca acesti bani sa poate fi cheltuiti de guvernul viitor si dupa 2015”, a spus acesta.

Siegfried Muresan a fost ales vicepresedinte al Comisiei de Buget din cadrul Parlamentului European si raportor al Parlamentului European pentru combinatul de la Campia Turzii.

Exit mobile version