Opinia Timisoarei

Examenul de titularizare, reorganizat de…canicula, la Timisoara. Centrele de concurs, modificate. Iata lista!

TIMISOARA. Anunt important pentru profesorii care dau titularizarea. Din cauza caniculei, Inspectoratul Scolar Timis a reorganizat centrele de concurs, pentru confortul candidatilor.

CITESTE SI: Si mai multe zile de foc, cu 40 de grade, ne asteapta. Codul Rosu de canicula, prelungit la Timisoara si in judet

Avand in vedere codul rosu de canicula prognozat pentru perioada 15-17 iulie 2024, Inspectoratul scolar Judetean Timis A MODIFICAT Centrele de concurs in care se vor organiza probele scrise pentru Concursul naţional de ocupare a posturilor didactice/catedrelor declarate vacante/rezervate in invatamantul preuniversitar de stat şi particular din judetul Timis, sesiunea 2024, pentru a reduce cât mai mult disconfortul termic al candidatilor, pe parcursul desfasurarii probei scrise.
Dat fiind faptul ca intrarea in sali se face in intervalul 7-8, iar proba are o durata de 4 ore (9-13) si, in consecinta, timpul aferent desfasurarii probei este destul de mare, s-a procedat la identificarea unor solutii care sa permita desfasurarea in bune conditii a concursului, in spatii ce pot asigura climatul corespunzator derularii activitatii.
Pe aceasta cale, rugam candidatii sa verifice canalele de comunicare ale I.s.J. Timis, pentru a afla, in timp util, orice eventuale modificari privind desfasurarea concursului„, transmit reprezentantii ISJ Timis.

Lista cu centrele de examinare modificate poate fi consultata AICI!

Exit mobile version