Opinia Timisoarei

Expozitia Victor Brauner – Inventii si magie, aproape de final, la Muzeul National de Arta Tmisoara

TIMISOARA. A ramas mai putin de o saptamana in care se mai poate vizita expozitia Victor Brauner – Inventii si magie de la Muzeul National de Arta din Timisoara. Expozitia a fost deschisa cu prilejul debutului programului Timisoara Capitala Europeana a Culturii 2023.

CITESTE SI: Clopotele din toate bisericile vor fi trase la miezul zilei, iar militarii vor defila prin fata Catedralei Mitropolitane. Ziua Eroilor va fi sarbatorita la Timisoara

„Daca nu ai ajuns inca sa vizitezi expozitia Victor Brauner – Inventii si magie, e timpul sa te grabesti!
Au mai ramas doar 6 zile in care operele de mare valoare, semnate de pictorul avangardist, pot fi admirate la MNARTM, urmand ca acestea sa se intoarca in locurile din care provin: Centrul de Arta Moderna Georges Pompidou din Paris, Musée d’Art Moderne et Contemporain de Saint-Étienne, Musée Cantini Marseilles, muzee si colectii private din tara si strainatate.
Eveniment emblematic pentru Timisoara – Capitala Europeana a Culturii 2023, expozitia a fost organizata in colaborare cu Centrul de Arta Moderna Georges Pompidou din Paris, Fundatia Art Encounters, Institutul Francez din Romania si finantata de ConsiliulJudetean Timis”, au transmis reprezentantii Muzeului National de Arta Timisoara.

Muzeul National de Arta Timisoara a trecut la programul de vara si este deschis de miercuri pana duminica intre orele 13.00-21.00.

Acest muzeu urmeaza sa gazduiasca, incepand din luna septembrie 2023 o alta mare expozitie, de dta aceasta dedicata lui Constantin Brancusi. Zeci de opere ale marelui sculptor roman vor fi aduse din toate colturile lumii, la Timisoara.

Exit mobile version