Opinia Timisoarei

Fa-ti planuri de vacanta in SIGURANTA! Alege SIGNAL IDUNA pentru calatorii fara griji

Sezonul concediilor este aici și indiferent dacă vorbim despre aventuri pline de adrenalină în destinații exotice sau de escapade relaxante pe teritoriul țării, călătoritul a devenit o modalitate sigură prin care ne reîncărcăm bateriile și ne îmbogățim viața cu amintiri, în timp ce ne extindem orizontul către noi culturi, experiențe sau perspective. Fie că preferi capitalele vibrante și aglomerate, destinațiile naturale spectaculoase sau insulele îndepărtate, vacanțele sunt cu siguranță ocazia perfectă de relaxare și reconectare cu sine și cu cei dragi.

Orașul Timișoara, un hub cultural și turistic deosebit, atrage anual numeroși vizitatori, iar locuitorii săi sunt la fel de dornici să descopere noi destinații. Pentru timișoreni, care sunt obișnuiți să călătorească frecvent în străinătate, asigurarea de călătorie devine astfel o necesitate.

Siguranța și liniștea ta în timpul călătoriilor sunt esențiale, iar asigurarea de călătorie de la SIGNAL IDUNA este partenerul de încredere care te protejează în fața tuturor situațiilor imprevizibile. Atunci când te afli departe de casă, într-un mediu nou, asigurarea îți vine în ajutor, garantându-ți deplina siguranță pe toată durata sejurului. Chiar și atunci când evenimentele iau o întorsătură de ultim moment și ești nevoit să renunți la planurile tale, asigurarea de călătorie este plasa ta de siguranță, oferindu-ți liniștea că vei avea sprijinul financiar necesar.

Beneficiile asigurării de călătorie SIGNAL IDUNA

Poți merge în străinătate fără să ai bătăi de cap, știind că ești protejat în cele mai neaşteptate situații. De la probleme minore, precum pierderea bagajului, până la evenimente cu impact asupra sănătății, cum ar fi îmbolnăvirile subite sau accidentele, asigurarea de călătorie este concepută să ofere protecție și sprijin în orice situație. Datele colectate de la companiile de asigurări membre UNSAR1 arată că valoarea despăgubirilor pentru asigurările de călătorie a crescut cu 20% față de 2022 și cu peste 620% comparativ cu 2021.

Așa că, indiferent de destinație, asigurarea de călătorie este partenerul tău de încredere care te ajută să te bucuri pe deplin de fiecare aventură, fără bătăi de cap. În plus, îți aduce beneficii esențiale, precum asistența medicală acordată în caz de urgență, 24/7. Ai posibilitatea să apelezi la specialiștii SIGNAL IDUNA pentru sfaturi și sprijin medical, indiferent de fusul orar sau de locul în care te afli în lume.

Descoperă lumea în SIGURANȚĂ

În prima jumătate a anului 2023, aproximativ 8 milioane de români au ales să-și petreacă vacanțele în afara țării, cu peste 20% mai mult față de aceeași perioadă a anului 2022. În același timp, Timișoara a devenit una dintre cele mai populare destinații turistice din România. În 2023, anul în care Timișoara a fost declarată Capitală Europeană a Culturii, a atras peste 1.3 milioane de turiști, dintre care 850.000 din afara orașului. Această popularitate se datorează numeroaselor obiective și evenimente culturale, iar agențiile de turism confirmă că atracțiile din Timișoara sunt tot mai apreciate, reflectându-se într-un număr de vizitatori în continuă creștere.

Cu cât călătorim mai mult, cu atât învățăm să apreciem fiecare moment și să ne bucurăm de fiecare experiență, la adevărata ei valoare. Și bineînțeles, nu trebuie să uităm să ne pregătim corespunzător, să fim precauți și să ne asigurăm că totul va decurge fără probleme.

Știai că…asigurarea de călătorie de la SIGNAL IDUNA acoperă şi situațiile delicate precum furtul sau distrugerea pașaportului? Un exemplu recent vine din partea lui Radu, un timișorean care a plecat împreună cu familia sa într-o vacanță în Italia. În timpul excursiei lor, Radu și-a pierdut portofelul cu acte și bani. Datorită asigurării de călătorie SIGNAL IDUNA, el a putut solicita asistență imediată, primind suport pentru a-și reface documentele necesare și pentru a acoperi cheltuielile neprevăzute.

Cu SIGURANȚĂ, te poți bucura de momentele de relaxare

În timpul vacanței lor relaxante în Grecia, Alessia și familia ei au avut parte de o situație neașteptată atunci când fetița lor a luat un virus care i-a cauzat febră, vărsături și dureri abdominale. Într-o clipă, atmosfera liniștită de pe plajă s-a transformat într-un moment plin de stres pentru toți.

Deşi situaţia a fost una alarmantă pe moment, având asigurarea de călătorie de la SIGNAL IDUNA, au putut obține ajutor rapid și îndrumare. Părinții Alessiei au păstrat în permanență legătura cu un reprezentant SIGNAL IDUNA care le-a oferit sfaturi și care a coordonat pașii necesari pentru internarea fetiței. Cu ajutorul serviciilor medicale de care a beneficiat, cea mică s-a recuperat rapid și în siguranță, cu toții putându-se bucura de restul sejurului lor din Grecia.

Fără această asigurare de călătorie, nu știu cum am fi gestionat situația. Alessia a avut o enterocolită severă pe care noi, ca părinți, nu am fi reușit să o tratăm singuri. Pe lângă tratamentul primit, a fost deshidratată și a avut nevoie de perfuzii. Accesul rapid la servicii medicale, cu ajutorul echipei SIGNAL IDUNA, a fost esențial în acele momente critice”, a declarat Ioana, mama Alessiei.

Cu o altă situație s-au confruntat Cristi și prietenii săi. Plecați în vacanță la Londra, au avut un zbor cu escală. În timpul acesteia, două dintre bagaje au fost pierdute pe drumul spre avionul către destinația finală. Această situație ar fi putut fi o pagubă materială substanțială dacă Cristi și prietenii săi nu erau asigurați SIGNAL IDUNA. Aceștia au fost despăgubiți rapid pentru pierderea bagajelor, reducând astfel impactul financiar și stresul întregii experiențe neplăcute.

Chiar dacă pierderea bagajelor nu este neapărat cea mai neplăcută experiență pe care o poți avea într-o călătorie, nouă ne-a provocat un mare stres. Pe lângă costurile vacanței, ar fi trebuit să plătim noi, din buzunar, și lucrurile pe care le aveam în bagaje. Despăgubirea pe care am primit-o prin asigurarea de călătorie ne-a fost de mare ajutor”, a spus Cristi.

Asigurarea de călătorie SIGNAL IDUNA nu este doar despre protecție în situații neașteptate, ci și despre sentimentul că ai un prieten alături de tine, pregătit să te ajute în orice moment.

Cu asigurarea de călătorie SIGNAL IDUNA, te bucuri de călătorii fără griji, orice s-ar întâmpla!

Exit mobile version