Opinia Timisoarei

Familia Timisoara Saracens prezenta la funeraliile lui Chester Williams. Dan Dinu i-a adus un ultim omagiu ‘fratelui sau’

TIMISOARA. Funeraliile regretatului antrenor Chester Williams au avut loc sambata in Cape Town, Africa de Sud. Mii de persoane au venit sa isi arate respectul la stadionul Newlands celui poreclit Perla Neagra.

CITESTE SI: Repetitie buna pentru meciul de la Baia Mare. Timisoara Saracens, maximum de puncte dupa trei etape

International de rugby sud-african, campion mondial cu legendara nationala in 1995, dar si castigator al Turneului celor 3 Natiuni, deschizator de drumuri pentru sporivii de culoare in lumea rugby-ului din tara sa, antrenor de exceptie, sot, tata, erou national, Chester si-a lasat amprenta si la Timisoara.

A adus profesionalismul in rugby-ul autohton, dar si valori ca fair-play-ul, spriritul de echipa, munca asidua, cinstea si corectitudinea, ramanand in memoria tuturor ca un om deschis, un bun prieten si un ambasador mondial al sportului.

Dan Dinu, cel care a readus Timisoara pe harta rugbistica a tarii la nivel inalt, a reprezentat orasul la funerarii, in primul rand in calitate de bun prieten. Timisoreanul a dus cu el si bannerul facut de suporterii lui ASU Politehnica si semnat de fanii rugby-ului din Banat, dar si de jucatorii si fosti rugbisti de la Saracens.

Moartea lui Chesi ne aminteste tuturor cat de fragila este existenta noastra indiferent de maretia noastra. El nu a cucerit doar terenul de rugby, ci si inimile noastre. Tot ce a atins s-a transformat in aur pe teren. Pe langa asta, a fost un om care si-a deschis intotdeauna inima catre altii„, a spus Dan Dinu la inmormantarea lui Chester Williams.

Chester Williams, cetatean de onoare al Timisoarei si absolvent al Universitatii de Vest, a decedat vinerea trecuta in urma unui infarct.

Exit mobile version