Opinia Timisoarei

Fara permis, la 18 ani, a furat doua masini intr-o singura noapte si le-a distrus pe amandoua

TIMIS. Tupeu de infractor. Abia ajuns la varsta majoratului, un tanar a furat doua masini intr-o singura noapte si le-a distrus pe ambele.

CITESTE SI: Masina lovita de tren langa Timisoara, dupa ce soferita de 19 ani s-a avantat pe linii. Oameni raniti. Foto 

Totul s-a intamplat in weekendul trecut.

Politistii au primit un apel la 112 care anunta ca, in apropiere de intrarea in localitatea Paniova, intr-un sant, se afla o masina cu pozitiile pornite. In aceeasi noapte, un batran din Chizatau a sunat la 112 si le-a spus politistilor ca nepotul sotiei sale le-a furat masina din fata casei.

In urma verificarilor efectuate, s-a stabilit faptul ca, in seara zilei de 16.04.2023, tanarul in varsta de 18 ani, in timp ce se afla la imobilul din localitatea Chizatau, ar fi sustras cheilei autoturismului, l- ar fi condus pe drumurile publice fara a detine permis de conducere, l-ar fi avariat si abandonat, acesta fiind gasit la intersectia dintre DN6 și DJ 609, in localitatea Chizătău, pe marginea partii carosabile„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Dupa ce a distrus masina bunicilor, baiatul a furat un alt autoturism din Sanovita. Dupa ce a condus o vreme, baiatul a avariat si a doua masina, cea descoperita in sant, in apropiere de Paniova.

Baiatul a fost gasit de politisti in Sanovita. A fost dus la audieri si retinut pentru 24 de ore, pentru furt calificat si conducerea unui autoturism fara permis.

Exit mobile version