Opinia Timisoarei

Fata de 17 ani moarta intr-un accident langa Timisoara, dupa ce s-a dat peste cap cu masina condusa de prietenul ei de 19 ani

TIMISOARA. Tragedie langa Timisoara, noaptea trecuta. O fata de numai 17 ani si-a pierdut viata, dupa ce autoturismul in care se afla, condus de prietenul ei care abia isi luase permisul, joi, s-a rasturnat.

CITESTE SI: Incet si incetisor, cea mai scumpa ‘groapa’ din tara s-ar putea transforma in Pasajul Solventul din Timisoara undeva in 2025. La peste 2 ani de la deschiderea santierului, lucrarile n-au ajuns inca nici la jumatate. Video 

Accidentul s-a petrecut la iesirea din Sacalaz. Cei doi tineri se indreptau spre o petrecere la Beregsaul Mare, iar intr-o curba, soferul in varsta de 19 ani, neexperimentat, a pierdut controlul volanului, iar masina s-a rostogolit pe campul de la marginea drumului peste 100 de metri.

Nici fata si nici soferul nu aveau centurile de siguranta puse si au fost aruncati din autoturism.

Au fost chemati in ajutor pompierii si medicii de la salvare, insa acestia din urma n-au mai putut face nimic pentru tanara de 17 ani.

Soferul ranit a fost preluat de ambulanta si transportat de urgenta la spital in Timisoara.

Parintii baiatului ii cumparasera masina chiar cu o zi inainte de accident.

Politistii au inceput cercetarile pentru a stabili cu precizie cum s-a produs nenorocirea.

Un tânăr, în vârstă de 19 de ani, a condus un autoturism pe DN 59 A dinspre Timișoara înspre localitatea Beregsău Mare, iar într-o curbă la stânga a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

În urma impactului a rezultat decesul unei tinere, în vârstă de 17 ani, pasageră în autoturism, precum și rănirea conducătorului auto, respectiv a tânărului de 19 ani.

Conducătorul auto a fost transportat la spital în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

UPDATE: Tanarul sofer a fost audiat de politisti marti la Timisoara.

Exit mobile version