Opinia Timisoarei

Festival sportiv la Timisoara. Peste 500 de elevi de la scolile din oras se intrec la mai multe discipline

TIMISOARA. Clubul Sportiv Universitar Politehnica Timisoara in colaborare cu Inspectoratul Scolar Timis organizeaza la inceputul lunii viitoare un adevarat festival sportiv dedicat elevilor de liceu si gimnaziu din Timisoara.

Sunt asteptati peste 500 de scolari, care urmeaza sa se intreaca in competitii de volei, baschet si handbal.

Inscrierile sunt deschise pana in data de 2 octombrie 2024, zi in care va avea loc si tragerea la sorti. Echipele scolare de volei si baschet vor disputa meciurile la Liceul Tehnologic „Electrotimis” si la Liceul Tehnologic Energetic „Regele Ferdinand I” din Timisoara, in timp ce partidele de handbal se vor desfasura in sala „Banu Sport”. Ele vor avea loc pana in data de 25 octombrie 2024. Toti participanții vor fi recompensati de organizatori cu un tricou, hanorac si geanta.

Este un eveniment care incurajeaza si subliniaza importanta sportului in randul elevilor si in scolile din Timisoara. Tocmai de asta am hotarat sa-i cuprindem si pe tinerii din gimnaziu, nu doar pe cei din liceu. Intrecerea le ofera scolarilor oportunitatea de a-si demonstra abilitatile sportive intr-un cadru organizat, iar unii dintre ei vor simti pentru prima data ce inseamna o competitie. Este importanta promovarea valorilor esentiale pe care le insufla sportul: spiritul de echipa, colaborarea, fair-play-ul, atat de necesare si in viata. Va invitam pe aceasta cale sa va inscrieti echipele si sa va alaturati acestui eveniment sportiv dedicat elevilor din Timisoara. Spiritul sportiv ne uneste pe toti”, spune Adrian Tal, directorul CSU Politehnica Timisoara.

Exit mobile version