Opinia Timisoarei

Final de ancheta in atacul cu cutitul dintr-o parcare de tiruri la Timisoara, unde un sofer a injunghiat doi turci

TIMISOARA. A fost scandal intre turci, la marginea Timisoarei in 17 august. Doi barbati au fost injunghiati atunci de mai multe ori de catre un al treilea, in timp ce se aflau intr-o parcare de tiruri, pe Calea Torontalului.

CITESTE SI: Hot capturat dupa o lovitura de mii de lei data la un supermarket, langa Timisoara. A fost angajat al magazinului 

Totul s-a intamplat seara, dupa ce cu totii s-au pus la baut, iar la un moment dat, au inceput sa se certe.

In timpul scandalului, agresorul a scos un cutit si a inceput sa il loveasca pe unul dintre prietenii de pahar. Apoi, a sarit si la al doilea barbat cu care statea la baut si l-a injunghiat si pe acesta.

Atacatorul a fost arestat preventiv, iar acum procurorii au finalizat ancheta si l-au trimis in judecata pentru tentativa la omor calificat.

In data de 17 august 2022, in jurul orelor 21:00, intr-o parcare de tiruri situata in municipiul Timisoara, pe fondul consumului de alcool, in urma unui conflict spontan, inculpatul ar fi lovit cu un cutit tip briceag, de mai multe ori, in aceeasi imprejurare, doi colegi de serviciu, producandu-le leziuni traumatice care, in cazul uneia dintre persoanele vatamate au necesitat 25 zile de ingrijiri medicale pentru vindecare si i-au pus viata in primejdie, iar in cazul celeilalte persoane vatamate au necesitat 15 zile de ingrijiri medicale pentru vindecare, fara a-i pune viata in primejdie„, transmit reprezentantii Parchetului de pe langa Tribunalul Timis.

Exit mobile version