Opinia Timisoarei

FOTO! BC Timisoara pierde la limita cu Craiova, in ultimul meci disputat pe teren propriu in acest an

Alb-violetii au inregistrat vineri primul esec din ‘era’ Petricevic, dupa o partida care i-a tinut cu sufletul la gura pe spectatorii prezenti in Sala Constantin Jude pana in ultimele secunde.

Meciul a fost inca de la inceput sub semnul echilibrului. ‘Leii’ au condus in primele minute ale partidei(10-6), dar oaspetii au fost cei care au incheiat in avans primul sfert(22-26).
Pe debutul celui de-al doilea, Craiova s-a distantat la 6 puncte(24-30), insa timisorenii au reusit sa tina aproape si chiar au revenit la conducere pentru un moment(42-40, min.19), oltenii iesind la pauza cu un singur punct avans(42-43).
Cel de-al treilea sfert a apartinut trupei lui Petricevic, care in minutul 29 avea un avantaj de 8 puncte pe tabela(63-55). Insa alb-violetii nu au putut sa pastreze diferenta. Oaspetii au inscris 6 puncte consecutive si cu zece minute inainte de final erau la 2 puncte in spatele timisorenilor(63-61), pentru ca in primele minute ale sfertului patru sa treaca la timona, ajungand sa conduca 75-69(35′). Finalul a fost insa unul pe muchie de cutit. Banateii s-au apropiat la doar un punct(83-84) cu 25 de secunde inainte de final, Seals a mai pus insa un punct in contul echipei sale dintr-o ‘libera’, nou-venitul Gacesa a ratat ‘trita’ care putea aduce victoria Timisoarei, iar in ultimele secunde Bureau a mai transformat o aruncare libera, stabilind scorul final la 83-86.
VEZI AICI GALERIE FOTO!
Cel mai bun marcator al BC Timisoara a fost Vladimir Panic, cu 21 de puncte urmat de Jovanovic( 14 puncte), Conley(14 puncte) Radulovic(13p), Gacesa(12P), Lapuste( 7 p) si Toth( 2p).
Pentru Craiova, cele mai multe puncte le-a marcat Seals, 26 urmat de fostul jucator al BC Timisoara, Bogdan Popescu, cu 22 de puncte.
Exit mobile version