Opinia Timisoarei

FOTO si VIDEO! Mafia contrabandistilor de tigari din piete primeste o grea lovitura la Timisoara: Descinderi la traficanti, intr-o operatiune in premiera

UPDATE: 9 din cei 11 indivizi suspectati de implicarea in traficul cu tigari de contrabanda au primit ordonante de retinere pentru 24 de ore. Ei vor fi prezentati judecatorilor cu propunere de arestare preventiva.

_________________________________________________________

TIMISOARA. Perchezitii in aceasta dimineata la mai multi traficanti de tigari din Timis. Politistii de frontiera, impreuna cu jandarmii, au descins la mai multe adrese din Timisoara, Sanandrei si Pesac.

In total au fost 12 perchezitii simultane, majoritatea insa in oras.

Beneficiind de informatiile furnizate  de SRI Timis, politistii de frontiera au descins la diverse adrese unde stiau ca locuiesc traficanti de tigari care aduceau si plasau marfa in pietele din oras.

La una din adrese, cand i-a vazut pe politistii de frontiera la usa, proprietarul apartamentului a aruncat un bax de tigari pe geam. Marfa a fost insa recuperata de oamenii legii.

Politistii de frontiera spun ca tigarile erau aduse din Serbia si vandute in pietele 700, Iosefin si Badea Cartan din Timisoara.

Multi dintre cei retinuti in aceasta dimneata recunosc ca au fost implicati in traficul cu tigari dar sustin ca au renuntat la afaceri de mai bine de un an, imediat dupa operatiunile din vamile din Stamora Moravita si Naidas.

11 persoane au fost duse la audieri la sediul Parchetului de pe langa judecatoria Timisoara, fiind acuzate de contrabanda cu tigari.

UPDATE:  Descinderi au avut loc si in Piata 700, unde s-au descoperit mai multe cartuse de tigari de contrabanda. De asemenea, la una din perchezitiile domiciliare s-a gasit un bax de tigari si, la alte adrese diferite sume de bani, de la cateva mii de lei pana la 8000 de euro, bani despre care se crede ca provin din traficul de tigari de contrabanda.

Video-ul nu poate fi incarcat.
Exit mobile version